Συνάντηση Αθανασιάδη-Φατί για οφειλές και… μέλλον!

Η διοίκηση της ΠΑΕ προσπαθεί να κλείσει τα οικονομικά ανοίγματα, συνεχίσει την προσπάθεια με πολλές δυσκολίες, κάποια μέτωπα κλείνουν, κάποια μένουν ανοιχτά. Ένα από τα σοβαρά θέματα που παραμένουν ανοιχτά είναι αυτό του Ρικάρντο Φατί. Ο μέσος των κίτρινων συναντήθηκε το Σάββατο με τον Θανάση Αθανασιάδη, προκειμένου να μιλήσουν για το χθες, το σήμερα, αλλά και το αύριο της συνεργασίας τους. Είχε προηγηθεί η οικονομική τακτοποίηση για τον Φράνσις Ντίκο, ο οποίος, όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS πήρε την πρώτη δόση των οφειλών την Παρασκευή.

Ο Ρικάρντο Φατί μέσω του εκπροσώπου έστειλε στα μέσα της περασμένης βδομάδας ένα ουσιαστικά… τελεσίγραφο για τις οφειλές προς το πρόσωπό του. Ο Γαλλοσενεγαλέζος μέσος είναι από τους πιο… ανήσυχους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε ότι αφορά το οικονομικό, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού, εκφράζοντας τις… ενστάσεις της για το οικονομικό τοπίο της Ελλάδας, αλλά και του Άρη.

Ο Φατί διεμήνυσε, λοιπόν, ότι έφτασε στα όρια του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης, ο οποίος σηκώνει, πράγματι, το βάρος των δύσκολων συνομιλιών και διαπραγματεύσεων με τους παίκτες, προσπάθησε να λειτουργήσει σε ρόλο πυροσβέστη. Συναντήθηκε με τον Φατί και δεσμεύτηκε ότι μέχρι την Τετάρτη θα δει στον… λογαριασμό του το ποσό για το οποίο έχει δεσμευτεί η διοίκηση στον σχετικό διακανονισμό.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι θα περιμένει μέχρι την Τετάρτη … Παράλληλα, συζητήθηκε το θέμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του. Και οι δυο πλευρές είναι ανοιχτές σε αυτήν αρκεί να ικανοποιηθούν σε ότι αφορά τα ανταλλάγματα.

Το θέμα Φατί σε κάθε περίπτωση, παραμένει ανοιχτό.

To Top