Άσχημα νέα για Ηρακλή: 5-6 μήνες νοκ άουτ!

Ο Ανδρέας Ηρακλής τραυματίστηκε σοβαρά χθες στο Ολίμπικο και περίμενε σήμερα να μάθει πόσο σοβαρά και πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε νωρίς το απόγευμα έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού, θα υποβληθεί σε επέμβαση κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει περίπου 5-6 μήνες από την ενεργό δράση, σύμφωνα με τη διάγνωση του γιατρού Βαγγέλη Πανταζή.

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα ή την επόμενη και ο άτυχος  θα επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Φεβρουάριο του 2013.

Ο αμυντικός του Άρη είχε μιλήσει νωρίτερα στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού τονίζοντας ότι: “Είμαι πολύ άτυχος. Ουσιαστικά ότι συνέβη, συνέβη σε κλάσματα δευτερολέπτων, χωρίς να προλάβω να συνειδητοποιήσω πολλά. Θυμάμαι, απλά, ότι πήγα να μαρκάρω, άκουσα το κρακ και κατάλαβα…”.

Ο γιατρός μου είπε πως έχω 30% πιθανότητες να τη γλιτώσω. Αυτό θα συμβεί μόνο στη περίπτωση που δεν έχουν πειραχτεί ζωτικά σημεία του ποδιού. Ας γίνει η μαγνητική και μετά βλέπουμε. Μακάρι όλα να πάνε καλά, γιατί έχω ξαναπεράσει την ίδια ιστορία στο Κορωπί, στο δεξί πόδι και παρότι τότε ο χρόνος απουσίας μου δεν ξεπέρασε τους τρεις μήνες, σας μιλώ ειλικρινά πως η εμπειρία δεν ήταν καθόλου ευχάριστη”.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο νεαρός αμυντικός θα μείνει για ένα σημαντικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, δίνοντας τη δική του μάχη για να επιστρέψει σιδερένιος στα γήπεδα με τη φανέλα του Άρη.

Tην ίδια ώρα και ο Μάκης Κατσαβάκης θα κληθεί να βρει άλλη λύση, μια και ο Ηρακλής ήταν από τους πιο σταθερούς και ουσιαστικούς αμυντικούς στα μέχρι τώρα φιλικά.

To Top