ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(PRESSARIS-Αποστολή-Καρπενήσι) Αναγνωστόπουλος: “Περήφανος που είμαι στον Άρη, με τον Σωκράτη θα κάνουμε εξαιρετικό δίδυμο”

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, ο 21χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος άνοιξε τον “χορό” των συνεντεύξεων από το Καρπενήσι το οποίο φιλοξενεί την προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” από χθες.

Ο νεαρός γκολκίπερ μίλησε στο PRESSARIS για την παρουσία του στον Άρη, τον Σωκράτη Διούδη, αλλά το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

“Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας του Άρη. Ο Άρης είναι ένα ιστορικός σύλλογος με μεγάλη ιστορία μεγάλους οπαδούς και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να τον ανεβάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Πως βιώνεις μέχρι τώρα την συνύπαρξή σου στην ομάδα με τον Σωκράτη Διούδη;

“Tον Σωκράτη τον γνωρίζω από πριν. Έχουμε μιλήσει κατά καιρούς. Θα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός και ταυτόχρονα ανταγωνισμός. Θα γίνουμε καλύτεροι, ως δίδυμο έχοντας αυτό στο μυαλό μας”.

Πώς νιώθεις που ανήκεις σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία στη θέση του τερματοφύλακα;

“Σίγουρα ξέρουμε ότι ο Άρης βγάζει μεγάλους τερματοφύλακες. Δεν έχω αυτό στο μυαλό μου. Θέλω το καλό της ομάδας. Να δουλέψω σκληρά. Ο καλύτερος ας παίζει, αυτό είναι το σημαντικότερο”.

Οι εντυπώσεις σου από το Καρπενήσι;

“Είναι πολύ όμορφα δεν έχω ξανάρθει. Είναι η πρώτη προετοιμασία μου εδώ. Νιώθω ότι είμαστε μία οικογένεια όλοι. Αν και πολύ νωρίς υπάρχει θετικό κλίμα από την πρώτη στιγμή. Θα προσπαθήσω κι εγω να είμαι πιο κοντά στα παιδιά και αυτοί να είναι κοντά σε μένα”.

Νιώθεις αδικημένος από τον Παναθηναϊκό;

“Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό. Εκεί μεγάλωσα. Έκανα μία καινούργια αρχή και αισθάνομαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος του Άρη”

To Top