Δοκίμασε Κατίδη στα άκρα ο Βλάχος

Ο Βαγγέλης Βλάχος από την πλευρά της ΑΕΚ ετοιμάζει τα δικά του πλάνα για τον αγώνα με τον Άρη. Εκτός του 4-2-3-1 που φαίνεται ότι θα είναι το σύστημα που θα εφαρμοστεί στο ματς με τον Άρη την Κυριακή, ο Βαγγέλης Βλάχος δούλεψε σήμερα αρκετά και στο 4-3-3.

Όπως αναφέρει το aek365.com: “Το αγαπημένο σύστημα του προπονητή της ΑΕΚ, το οποίο όμως τούτη την περίοδο φαίνεται ότι δεν έχει… χώρο στα πλάνα του. Διότι δεν έχει τους παίκτες στα άκρα για να το εφαρμόσει. Σήμερα στην προπόνηση, ο Βλάχος το δούλεψε με Κατίδη δεξί εξτρέμ και Γκερέιρο αριστερό εξτρέμ, με τον Κατσικοκέρη φουνταριστό.
Τα δύο εξτρέμ δεν πατούσαν περιοχή και έτσι ο Βλάχος δεν έμεινε ικανοποιημένος. Ο Κατίδης ακόμη δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και δεν φαίνεται ότι είναι τούτη την στιγμή ένας παίκτης που έχει το νου του στο να μπει από το άκρο στην περιοχή και να εκτελέσει ή να δημιουργήσει φάση για γκολ.
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Γκερέιρο, που όπως τον γνωρίζουμε δεν πατά περιοχή και έχει περισσότερο ελεύθερο ρόλο για να δημιουργεί”

To Top