ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δικαίωση Άρη! Κανονικά τα δελτία των τεσσάρων

Ο Άρης δικαιώνεται για την υπόθεση των τεσσάρων δελτίων και οι παίκτες που είχαν το θέμα με την έκδοσή τους, τελικά θα αγωνιστούν κανονικά στο νέο πρωτάθλημα!

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά

To Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αποφασίζει θετικά για τους Τάτο, Ρόβα, Τσουμάνη, Χαριτωνίδη, για τους οποίους προέκυψαν σε πρώτο βαθμό εμπόδια από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της Ομοσπονδίας, μια και δεν κατατέθηκαν μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια οι αιτήσεις μεταβολών για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του Αρη που ανήκαν στο περσινό ρόστερ, ως ερασιτέχνες και θα έπρεπε τα επαγγελματικά τους συμβόλαια να έχουν κατατεθεί μέχρι 31 Αυγούστου, βάσει της αρχικής απόφασης.

Εν τέλει οι κίτρινοι δικαιώνονται, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης και οι παίκτες θα βγάλουν κανονικά  δελτία, μια και θεωρήθηκε αυτό που υποστήριζε ο Άρης αρχικά, ότι ήταν ελεύθεροι και δεν θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο (εφόσον είχε απορριφθεί η έφεση).

Την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησε ο νομικός εκπρόσωπος Αργύρης Λίβας, ενώ παρόντες από τον ΠΣΑΠ ήταν ο δικηγόρος Μανώλης Αλαφραγκής και ο Σταμάτης Συρίγος.

Η διαδικασία κράτησε περίπου 20 λεπτά, όπου η πλευρά του Άρη και του ΠΣΑΠ προσπάθησαν να πείσουν τον πρόεδρο του Διαιτητικού Δικαστηρίου, τον αρεοπαγίτη Δημήτρη Γεωργά, ότι οι τέσσερις παίκτες θεωρούνται άνεργοι επαγγελματίες και όχι άνεργοι ερασιτέχνες, καθώς στο παρελθόν είχαν συνάψει επαγγελματικά συμβόλαια.

Κύκλοι της ΠΑΕ Άρης ανέφεραν πως περιμένουν πλέον μόνο την οριστική απόφαση για την έκδοση δελτίων, η οποία θα εκδοθεί είτε σήμερα το απόγευμα είτε αύριο το πρωί.

Σε κάθε περίπτωση οι τέσσερις παραπάνω παίκτες θα ενισχύσουν τον Άρη στη Φούτμπολ λιγκ και στην προσπάθειά του για επιστροφή στην Σούπερ λίγκα.

 

To Top