ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστήμονας με ειδικότητα στο… διάστημα! Ποιος είναι ο Φωτιάς και το παρελθόν του με τον Άρη

Ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα θα σφυρίξει το ντέρμπι της Κυριακής, το πρώτο εντός έδρας του Άρη στο πρωτάθλημα για φέτος. Το βιογραφικό του εντυπωσιακό, σχετικά με το προφίλ του εκτός γηπέδων.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Διαβάστε το σχετικό άρθρο από το diaititis.gr:

“Γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1989. Είναι Απόφοιτος Πολυτεχνείου ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών.

Μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης. Εργάστηκε στην Airbus για την διαστημική αποστολή του δορυφόρου NovaSAR-S.

Εργάζεται στην εταιρεία Άρατος Τεχνολογίες (εταιρεία διαστημικών υπηρεσιών) ως σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης και κύριος μηχανικός δορυφόρων. Είναι υποψήφιος Διδάκτορας τεχνολογιών διαστήματος. Μιλάει 3 ξένες γλώσσες. Αν  μάλιστα δεν αγαπούσε την διαιτησία δεν επρόκειτο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο ΦΩΤΙΑΣ ασχολείται με την διαιτησία παράλληλα με το διάστημα και τους δορυφόρους από 2006-07”.

Είναι η πρώτη φορά που ο Άρης βρίσκει τον Βασίλη Φωτιά στην Σούπερ Λιγκ, καθώς σε κανένα από τα περσινά του εννέα ματς δεν ήταν πρώτος διαιτητής σε αγώνα των “κιτρινόμαυρων”.

Ήταν όμως στην Γ΄Εθνική, στο Άρης-Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0, στην πρώτη χρονιά της Φούτμπολ Λιγκ στο επεισοδιακό, Άρης-Αιγινιακός 1-1 και την επόμενη σεζόν στο Τρίκαλα-Άρης 0-1. Μία φορά συναντήθηκαν στον θεσμό του Κυπέλλου, πέρσι στους ομίλους, στο Αρης-Αήττητος Σπάτων 2-1.

 

 

To Top