ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τεννές: «Ας βρουν άλλο τρόπο να φρενάρουν τη Λαμία»

Δηλώσεις έκανε και ο Μπάμπης Τεννές, από τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης με την συμμετοχή έξι ξένων παικτών στον αγώνα της Λαμίας με την Σπάρτη.

“Είναι απολύτως ξεκάθαρα τα πράγματα και κακώς μπαίνουμε στη διαδικασία και να τα συζητάμε. Ας βρουν άλλους τρόπους να σταματήσουν τη Λαμία αν μπορούν. Ο Ντουρμισάι έχει ελληνική ταυτότητα, αλλά κι ελληνικό διαβατήριο. Το δελτίο του που έχει εκδοθεί από την ΕΠΟ αναφέρει ότι είναι Έλληνας», ήταν τα πρώτα λόγια του σε αθηναϊκό σάιτ, ο οποίος βέβαια είχε ζήσει ανάλογες στιγμές και πέρυσι όταν βρέθηκε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά τότε είχε όντως υπάρξει ζήτημα και η “Ταξιαρχία” έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι: «Ο παίκτης έχει αγωνιστεί μόνο με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας, κάτι που σημαίνει ότι έχει ακόμη δικαίωμα να αγωνιστεί στην εθνική Ανδρών της Ελλάδας. Αν θυμάστε το ίδιο είχε συμβεί και με την περίπτωση του Κάτσε πριν λίγα χρόνια, ο οποίος είχε αγωνιστεί με την U21 της χώρας του και είχε γίνει ζήτημα για το ποια εθνική ομάδα θα επιλέξει».

Ενώ κλείνοντας επισήμανε: «Εκτός όλων αυτών για την περίφημη οδηγία της Football League που ακυρώνει τη μία από τις δύο προϋποθέσεις του ΚΑΠ, η προκήρυξη του πρωταθλήματος το λέει ξεκάθαρα ότι ανώτατη αρχή είναι η ΕΠΟ κι εντάσσεται σε αυτήν, οπότε δεν τίθεται κανένα ζήτημα».

To Top