Ο ΕΣΑΚΕ παρέκαμψε την ΕΕΑ για φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα!

Κυρώσεις σε όποιες ομάδες δεν έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα θα υπάρξουν στο φετινό πρωτάθλημα ακόμα κι όταν αυτό ξεκινήσει! Αυτό αποφασίστηκε σήμερα στον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος ουσιαστικά αποφάσισε να… παρακάμψει την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, η οποία χθες έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής σε Καβάλα, Απόλλωνα Πατρών με… προθεσμία!

Η ΕΕΑ έδωσε χθες πιστοποιητικά συμμετοχής στις δύο ομάδες, χωρίς να έχουν η πρώτη φορολογική ενημερότητα και η δεύτερη ούτε φορολογική, ούτε ασφαλιστική ενημερότητα. Υποχρέωση των δύο ομάδων είναι γίνουν φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερες σε έναν μήνα από την έναρξη του πρωταθλήματος!

Στον ΕΣΑΚΕ υπήρξαν διαμαρτυρίες και τελικώς αποφασίστηκε πως αν κάποια ομάδα δεν έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, τότε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. “Σε διαφορετική περίπτωση, αναμένεται να τους επιβληθούν κυρώσεις, οι οποίες εκτός από χρηματικό πρόστιμο, θα μπορούσε να είναι μέχρι και μηδενισμός στους αγώνες. Οταν φυσικά αρχίσουν…”, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του “sport24.gr”.

 

To Top