ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στη δράση, το μυαλό στην… τελευταία πινελιά της χρονιάς

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στην δράση. Η σειρά με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν, το τριήμερο ρεπό επίσης και από χθες ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν την προετοιμασία της ομάδας τους για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Οι κίτρινοι μπήκαν και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς θέλοντας να είναι έτοιμοι για να παρουσιάσουν την Τετάρτη στο ΣΕΦ ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Οφείλουν άπαντες μέσα στον Άρη να βγάλουν από το μυαλό τους ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και να συγκεντρωθούν στους αγώνες της τελικής φάσης. Οι ημιτελικοί και οι αγώνες στη συνέχεια είναι αυτοί που θα βάλουν την τελευταία πινελιά σε μια πολύ δύσκολη – εντός κι εκτός παρκέ – χρονιά.

Η πρόκριση στην πρώτη τετράδα βάζει θετικό πρόσημο στη χρονιά, αλλά δεν μπορεί κανείς ακόμα να κάνει τον απολογισμό και να την χαρακτηρίσει, αφενός γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί, αφετέρου διότι ο Άρης θα πρέπει να πείσει – πρώτα τον ίδιο τον… εαυτό του – ότι οι αγώνες με την ΑΕΚ στο φινάλε της κανονικής περιόδου και με τον ΠΑΟΚ στην β’ φάση των πλέι οφ δεν ήταν “τυχαία γεγονότα”.

To Top