ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η πρώτη μέρα της νέας εποχής – Λάσκαρης και Γιαννάκης μαζί στην Θεσσαλονίκη!

Ιδιαίτερα γεμάτη είναι η σημερινή ημέρα για τον μπασκετικό Άρη. Ο Νίκος Λάσκαρης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναμένονται στην Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας επί της ουσίας τη νέα εποχή.

Καταρχήν, υπάρχει το μεσημέρι (15:00) το διοικητικό συμβούλιο όπως είχε ανακοινώσει επίσημα η ΚΑΕ, παρουσία του ιδιοκτήτη και εκεί θα πρέπει να ειπωθούν πολλά, να δοθούν εξηγήσεις για την κατάσταση και πώς αυτή διαμορφώνεται, να γίνει ανάλυση του πλάνου και των σχεδίων που έχει ο Λάσκαρης και πιθανώς να παρθούν και αποφάσεις. Δεν είναι καθόλου απίθανο το σενάριο διαφοροποίησης του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου.

Ακολούθως υπάρχει προγραμματισμένη (18:00) η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Λάσκαρη, στην διάρκεια της οποίας προφανώς και θα προβεί σε ανακοινώσεις των αποφάσεων που θα λάβει νωρίτερα το δ.σ. της ΚΑΕ, αλλά και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που έχουν προκύψει όλο αυτό το διάστημα.

Δεν έχει διευκρινιστεί επισήμως αν ο Γιαννάκης θα είναι παρών στη συνέντευξη Τύπου για να παρουσιαστεί από την ΚΑΕ. Η λογική λέει πως θα πρέπει να γίνει η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Λάσκαρη, να απαντήσει σε όλα τα θέματα και να φωτίσει πτυχές του προβλήματος που υπάρχει και κάποια άλλη στιγμή να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στον Έλληνα τεχνικό να αναπτύξει το δικό του πλάνο.

To Top