Δυσκολίες (και) για Βεργίνη…

Ο Άρης δεν παίζει… μόνος του για τον Δημήτρη Βεργίνη. Κι όχι μόνο αυτό. Στο μυαλό του Έλληνα γκαρντ υπάρχει αυτή τη στιγμή η προοπτική του εξωτερικού. Η Μπιλμπάο είναι μια προοπτική, η Λιμόζ μια δεύτερη…

Όπως αναφέρει το μπασκετικό σάιτ “eurohoops.net” “ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον κάλεσε στο Λιμόζ, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εξέτασε το ενδεχόμενο προσθήκης του στον Πανιώνιο, όπως και ο Αργύρης Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό, αλλά κατά πως φαίνεται ο Δημήτρης Βεργίνης θα συνεχίσει στο Μπιλμπάο υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε για να πάρει μέρος στην προετοιμασία των Βάσκων, ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα και οι πληροφορίες του Eurohoops.net αναφέρουν πως θα υπογράψει νέο. Φυσικά δεν θα αγωνίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς η Μπιλμπάο έχει συμπληρώσει το όριο ξένων και θα αρκεστεί στην παρουσία του στο Eurocup.

Να σημειωθεί πως η Λιμόζ δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της, αλλά ο Βεργίνης προτιμάει να εξαντλήσει τα περιθώρια παραμονής του, έστω κι αν θα αγωνίζεται μόνο στην Ευρώπη”.

 

To Top