ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κετσελίδης για Τέλεκομ Μπον: “Δεν θα πρέπει να ξεγελά κανέναν ότι έχει τρεις ήττες…”

Ο Γιώργος Κετσελίδης ανέλυσε την Τέλεκομ Μπον στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, υπογραμμίζοντας πως δεν θα πρέπει να δημιουργεί σε κανέναν εφησυχασμό το ότι δεν έχει πετύχει νίκη ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη επεσήμανε: “Δεν θα πρέπει να ξεγελά κανέναν το γεγονός ότι αυτή η ομάδα έχει γνωρίσει τρεις ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και είναι κάτι για το οποίο ο κόουτς Γιαννάκης θα προσπαθήσει να επιστήσει την προσοχή των παικτών μας. Είναι μια ομάδα που έχει έναν απολογισμό τεσσάρων νικών και δυο ηττών στο γερμανικό πρωτάθλημα, όπου τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ οι τρεις ήττες που έχει κάνει είναι με πολύ μικρές διαφορές και μετά από παράταση στον αγώνα με τη Νίμπουρκ. Στηρίζεται πάρα πολύ στην άμυνα καθώς οι παίκτες της είναι πάρα πολύ αθλητικοί και βγάζουν πάρα πολλή ενέργεια με αποτέλεσμα να έχει οκτώ με εννέα κλεψίματα κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γενικά έχει πολύ καλά deflection στην άμυνα, δημιουργεί προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Έχει παίκτες όπως ο Κλάιν, ο Μπάρτολο, ο Χιλ στην περιφέρεια, o Ντζούρισιτς και ο Παρκς στη θέση «4», ο Γκαμπλ στη θέση «5», οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί αμυντικοί παίκτες.

Στο επιθετικό κομμάτι, τρέχουν κι αυτοί, λέω κι αυτοί γιατί βρισκόμαστε σε έναν όμιλο με ομάδες που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στον αιφνιδιασμό. Και η Νίμπουρκ και η Ναντέρ προσπαθούν να τρέξουν πολύ στον αιφνιδιασμό. Το ίδιο κάνει και η Τέλεκομ Μπον, τόσο στον πρωτεύοντα όσο και στον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό, όπου δεν διστάζουν να σουτάρουν για τρεις πόντους ακόμη και στον αιφνιδιασμό με τον Ντιλέο, τον Μάγιο, τον Κάρι και τον Μπάρτολο. Θέλει πολύ προσοχή το αμυντικό ριμπάουντ γιατί και οι περιφερειακοί πηδάνε στο επιθετικό ριμπάουντ. Επίσης, παίζουν αρκετά οργανωμένα στην επίθεση τους, προσπαθώντας να «χτυπήσουν» στις αδυναμίες των αντιπάλων. Στηρίζονται πάρα πολύ στην περιφέρεια τους όπου είναι αρκετά δυνατοί αλλά και μέσα στο καλάθι με τον Γκαμπλ και τον Γερμανό, τον Μπρέουνιγκ που είναι δυνατά κορμιά και ξέρουν να «κλειδώνουν» τον αμυντικό και να παίρνουν καλές θέσεις και μετά από πικ εν ρολ αλλά και στο τρανζίσιον. Επίσης ο έμπειρος Ντιλέο είναι σημαντικό γρανάζι του συστήματος που λέγεται Τέλεκομ Μπν».

To Top