ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Λάσκαρης “λέει” ότι θέλει να φύγει, πρέπει να το κάνει πράξη με τους όρους του Άρη!

Ο οργανισμός του Άρη μετράει αντίστροφα για την αυριανή έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη με αποκλειστικό θέμα το αδιέξοδο στην ΚΑΕ, αλλά ο Νίκος Λάσκαρης παραμένει… άφαντος επί της ουσίας!

Ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού Άρη εξακολουθεί να θέλει να… τζογάρει στην πλάτη της ομάδας. Δεν έχουν γίνει επαφές με τον ίδιο παρά μόνο κάποια τηλεφωνήματα με συνεργάτες του, αλλά επί της ουσίας δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στάσης. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μπορεί να λέει ότι θέλει να αποχωρήσει και να το.. συζητάει, όμως δεν δίνει την παραμικρή εγγύηση για τα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε, συνεχίζοντας ένα… παιχνίδι που ξέρει πολύ καλά πως μόνο χαμένο μπορεί να τον βγάλει.

Η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη αναμένεται με ενδιαφέρον για να δοθούν απαντήσεις σε πολύ σημαντικά ζητήματα, μέσα από έναν θεσμικό μανδύα και όχι μέσα από φήμες ή πληροφορίες. Από το βήμα της “μάνας του συλλόγου” θα πρέπει να αναλυθεί πλήρως η κατάσταση όπως και οι επόμενες κινήσεις του συλλόγου για να σώσει το τμήμα μπάσκετ.

Ο Λάσκαρης με την αναβλητικότητά του και τα προβλήματα που σέρνει σε προσωπικό επίπεδο και τα οποία έχουν επηρεάσει βάναυσα τη λειτουργία του Άρη, οφείλει να εμφανιστεί. Όχι μέσω τρίτων, όχι με “ήξεις αφίξεις” αλλά με πράξεις. Ο χρόνος τον πιέζει αφόρητα.

To Top