Χειμερινή διακοπή στην Premier League

Ιστορική απόφαση πάρθηκε για την Premier League, σύμφωνα με τους Times, αφού στο κατά πολλούς κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου, θα υπάρχει χειμερινή διακοπή. Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Την πρόταση έκανε η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και έγινε αποδεκτή από τη διοργανώτρια αρχή, ενώ αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τη σεζόν 2019-2020.

Η αγωνιστική δραστηριότητα σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ, θα διακόπτεται για συνολικά 13 ημέρες, τον Φεβρουάριο, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει σύμπτυξη αγώνων στο πρόγραμμα, με τις αναμετρήσεις του 5ου γύρου του FA Cup να διεξάγονται μεσοβδόμαδα και να μην υπάρχουν ρεβάνς σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η χειμερινή διακοπή, πέρα από τις ανάσες που θα δώσει στους παίκτες, θα βοηθήσει και στην καλύτερη προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ενώ για να γίνει πραγματικότητα, η Ομοσπονδία θα πληρώσει ένα πρόστιμο στα τηλεοπτικά δίκτυα που έχουν τα δικαιώματα, λόγω αθέτησης της αρχικής συμφωνίας.

To Top