Νέα αρχή με Αγγέλου και διάθεση για… αποδείξεις

Νέα αρχή, με νέο προπονητή τον Βαγγέλη Αγγέλου κάνει σήμερα (17.00) ο Άρης στο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο καταρχήν την πρώτη νίκη και εν συνεχεία μια καλή εμφάνιση που λείπει στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Αντίπαλός του ο Ηλυσιακός, μια ομάδα από την οποία δεν έχει χάσει ποτέ!

Οι κίτρινοι θέλουν να βγουν από την αγωνιστική κρίση που τους διέπει εδώ και περίπου έναν μήνα, από τότε που ήρθε ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Κηφισιά.

Οι παίκτες που έχουν μείνει στο ρόστερ, Έλληνες και Μοχάμεντ Πάσαλιτς, θέλουν να αποδείξουν ότι είναι λανθασμένη η άποψη περί “ομάδας περιορισμένων δυνατοτήτων χωρίς Αμερικανούς”. Η πρώτη ευκαιρία είναι ο σημερινός αγώνας με τον Ηλυσιακό.

Ο Αγγέλου σαφώς και δεν έχει προλάβει να αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι του Άρη. Έβαλε ορισμένες δικές του “πινελιές” στο παιχνίδι της ομάδας και σταδιακά θα αρχίσει να περνάει την δική του φιλοσοφία.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αν εξαιρέσει κανείς την κατάσταση του Τζέρεμι Χαντ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί σήμερα, παρότι έχει εκδοθεί το δελτίο του.

Ο Ηλυσιακός είναι μια άκρως νεανική ομάδα, με νέο προπονητή, τον Δημήτρη Παπανικολάου και θα παίξει έναν αγώνα από τον οποίο πολλά έχει να κερδίσει και σχεδόν τίποτα να χάσει και συνήθως τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες.

 

To Top