Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Καστίγιο από τους αναγνώστες του PRESSARIS! (video)

Ο Νέρι Καστίγιο τήρησε την… υπόσχεσή του.  Δεν το έκρυβε από την αρχή της εβδομάδας ότι δεν θα έχανε το αυριανό ραντεβού του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». «Αυτό το παιχνίδι δεν το χάνω με τίποτα», υποστήριξε ο Νέρι Καστίγιο από την αρχή της εβδομάδας, έσφιξε τα δόντια και συμπεριλήφθηκε από τον Μανουέλ Μασάδο μεταξύ των 18 που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος.

Πέρα από τη δική του μεγάλη θέληση για να δώσει το παρών, την Παρασκευή, ο αδελφός και ατζέντης του Άλεξ Καστίγιο εξέφρασε την ευχή να σκοράρει, ένα και δυο γκολ ο Νέρι μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Τις τελευταίες μέρες το e-mail του PRESSARIS έχει δεχθεί αρκετά σχόλια, βίντεο και φωτογραφίες με αφορμή την παρουσία του Καστίγιο στους κίτρινους, αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος επιθετικός επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στο γήπεδο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και θέλει να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει μια ακόμη επιτυχία και η… φαντασία του κόσμου έχει οργιάσει!

Από τα βίντεο που μας στείλατε ξεχώρισε αυτό που έχει την υπογραφή “[email protected]”, με γκολ, φάσεις και μοντάζ από τις καλύτερες κιτρινόμαυρες στιγμές του Καστίγιο στον Άρη, με σχετική μουσική υπόκριση.

Απολαύστε το:
{youtube}Vg3qIdOsaUU|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top