Ρόντο: «Ο Λεμπρόν το “κλειδί” για την επιτυχία, να κερδίσω το πρωτάθλημα»

Την επιθυμία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη σιγουριά του πως μαζί με τους Λέικερς θα φτάσει στους τελικούς του ΝΒΑ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ραζόν Ρόντο.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

«Έχουν σχέδιο οι Λέικερς, για να με φέρουν εδώ, δίπλα σε όλους τους παίκτες που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και τον υπέροχο νεανικό πυρήνα της ομάδας. Δεν με νοιάζει να ξεκινάω στα παιχνίδια, Με νοιάζει να κερδίσω το πρωτάθλημα.

Δεν είναι περίεργο που θα είμαι παίκτης των Λέικερς. Οι μάχες μαζί τους έγιναν πριν μία δεκαετία. Και κανένας παίκτης εκείνης περιόδου δεν είναι πλέον εδώ. Ο Λεμπρόν είναι το “κλειδί” για την επιτυχία. Βάζεις μία ομάδα, ένα οποιοδήποτε σύνολο παικτών γύρω του και έχεις σχεδόν βέβαιη την επιτυχία. Έχει πάει σε οκτώ σερί τελικούς, θέλει να είναι εκεί και φέτος. Επομένως, οι προσδοκίες μου είναι οι ίδιες.

Με τους Γουόριορς να υπογράφουν τον Κάζινς και τους Ρόκετς να είναι αυτοί που είναι, πιστεύω πως είμαστε και εμείς μέσα σε αυτό το μείγμα. Είναι νωρίς προφανώς και δεν υπόσχομαι τίποτα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, περιμένω να κερδίζω. Τίποτα άλλο», τόνισε ο 32χρονος πλέι μέικερ.

To Top