Τα είπαν για πέντε ώρες με τους νομικούς! Συζητήθηκε και το θέμα του Πρωτοδικείου

Για πέντε ώρες τα είπαν σήμερα σε μια ευρεία σύσκεψη οι παράγοντες του Άρη με την νομική επιτροπή για όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν τους κίτρινους στην προοπτική της υπαγωγής του άρθρο 99.

Παρόντες από πλευράς παραγόντων ήταν οι Αντώνης Ζαμπέτας, Χρήστος Γρόλλιος, Άγγελος Γρόλλιος, Άρης Ναούμ, ενώ από πλευράς νομικών οι Αργύρης Αργυριάδης και Σπύρος Χριστοφορίδης. Ο Σταύρος Τσομίδης απουσίασε λόγω υποχρεώσεων. Στην πεντάωρη συζήτηση αναλύθηκαν κυρίως τα θέματα των πιστωτών πέρα από εκείνους του δημοσίου του ΙΚΑ και των ποδοσφαιριστών.

Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε ότι την τελική επικύρωση των συμφωνιών με τους πιστωτές, θα επιβλέπει νομικά ο Χριστοφορίδης, καταγράφοντας επίσημα, πια, τα όσα έχουν συμφωνήσει προφορικά οι παράγοντες σχετικά με το “κούρεμα” των χρεών. Συμφωνίες που είναι σε καλό δρόμο!

Στην ατζέντα της συζήτησης μπήκε για μια ακόμη φορά και το θέμα της διοικησης Πρωτοδικείου. Οι νομικοί ξεκαθάρισαν ότι αποτελεί μεγάλης σημασίας και υπέρ των ενεργειών του Άρη, να παρουσιάσει στις 11 Ιανουαρίου στο δικαστήριο που θα συζητήσει την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99 μια διοίκηση συγκεκριμένη. Σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου ο Αντώνης Ζαμπέτας ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί και είναι διατεθειμένος να είναι παρών.

To Top