ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης ολοκληρώνει με τη Λέφσκι στο Παλέ την ευρωπαϊκή παρουσία του (PRESSARIS, 19:00)

Η ευρωπαϊκή παρουσία του Άρη για την φετινή σεζόν ολοκληρώνεται άδοξα σήμερα (19:00) στον αγώνα με την Λουκόιλ Λέφσκι στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του FIBA Europe Cup.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι ρίχνουν πρόωρα την αυλαία της Ευρώπης, έχουν ήδη στραφεί εξ ολοκλήρου στο πρωτάθλημα, ωστόσο σήμερα θέλουν να παίξουν σοβαρά, να μην κάνουν αγγαρεία, όπως συνέβη και στον προηγούμενο ευρωπαϊκό αγώνα τους, με τη Ντνίπρο, που παρουσίασαν σοβαρό και ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Σαφώς και η Λέφσκι είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα από τους Ουκρανούς, ωστόσο και γι’ αυτήν αδιάφορο παιχνίδι είναι, αφού έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο, παραμένοντας αήττητη.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν πρόκειται να ρίξει στην μάχη ούτε τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ούτε τον Γκάρι Μπελ. Αμφότεροι συνεχίζουν θεραπεία ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να είναι παρόντες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο κλειστό της Πυλαίας.

Λογικά, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης θα πάρει λεπτά συμμετοχής για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και πρωταρχικός στόχος σήμερα είναι πέρα από την απόδοση και τη νίκη να μην υπάρξει νέο πρόβλημα τραυματισμού.

To Top