Μασάδο: «Ισορροπημένο το παιχνίδι, μας έλειψε η τελική πάσα» (video)

Τα πλάνα του Μανουέλ Μασάδο για να γίνει πιο επιθετικός ο Άρης στο β’ ημίχρονο «σκόνταψαν» στους τραυματισμούς των Καστίγιο και Γιαννιώτα, όπως εξήγησε ο Πορτογάλος τεχνικός, που χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα δίκαιο, προσθέτοντας πως «αυτό που μας έλειψε, ήταν η τελική πάσα».

Για την εμπειρία του ντέρμπι και πώς την έζησε ο ίδιος, τόνισε: «Είναι για μένα μεγάλη τιμή να συμμετέχω σ’ ένα τέτοιο μεγάλο ντέρμπι. Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο, δεν είχε γκολ, αλλά σίγουρα είχε ενδιαφέρον για τους θεατές εξαιτίας του πάθους και της έντασης που το χαρακτήρισαν».

Για την εικόνα του παιχνιδιού, υπογράμμισε: «Στο α’ μέρος ο ΠΑΟΚ, που έπαιζε στην έδρα του, διατήρησε κάποια πρωτοβουλία, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μου παρουσιάστηκε καλύτερη στο β ‘ ημίχρονο. Κρίνοντας από αυτό το στοιχείο, είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά σε καθεμιά από τις δύο ομάδες πιστεύω ότι υπάρχει και μια στενοχώρια, γιατί και οι δύο θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τη νίκη».

Σε σχετική ερώτηση, με αφορμή το ότι ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ο Μασάδο διευκρίνισε: «Η ισορροπία στην οποία αναφέρομαι έχει να κάνει με την πρωτοβουλία των δύο ομάδων στο χώρο του κέντρου. Στο β’ μέρος η ομάδα μου είχε την πρωτοβουλία στο χώρο του κέντρου. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά από τη δική μας ομάδα έλειχε η τελική πάσα. Γι’ αυτό βλέπετε ότι υπήρξαν περισσότερες επεμβάσεις του δικού μας τερματοφύλακα από ό,τι του αντίστοιχου του ΠΑΟΚ».

Για το πόσο επηρέασαν το αγωνιστικό πλάνο του οι αναγκαστικές αλλαγές, είπε: «Δεν μας βοήθησαν οι συνθήκες ώστε να παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο με το οποίο κατεβήκαμε. Όταν θέλησα να κάνω την ομάδα μου πιο επιθετική, υποχρεωθήκαμε να προχωρήσουμε σε αναγκαστικές αλλαγές, κυρίως με τον τραυματισμό του Καστίγιο».

Για τη χρησιμοποίηση του Παπαζαχαρία στη βασική ενδεκάδα, εξήγησε: «Ο ΠΑΟΚ έχει στη μεσαία γραμμή τους Γκαρσία και Λάζαρ, δύο παίκτες που παίρνουν πολλές πρωτοβουλίες. Από τα πόδια τους περνάει όλο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ επιθετικά. Έπρεπε να δυναμώσουμε στο κέντρο στο ανασταλτικό κομμάτι και γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκε ο Παπαζαχαρίας., Όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε την ομάδα μας πιο επιθετική, δυστυχώς ήρθαν οι τραυματισμοί του Καστίγιο και του Γιαννιώτα. Θα είναι κρίσιμα τα δύο επόμενα 24ωρα, για να δούμε πόσο χρόνο θα χρειαστούν για αποθεραπεία οι δύο παίκτες μας».

Τέλος, για την συνέχεια, που περιλαμβάνει ακόμα περισσότερα ντέρμπι, έστειλε αισιόδοξο μήνυμα, τονίζοντας ότι ο Άρης παραμένει αήττητος με αυτόν στον πάγκο: «Έχουμε να παίξουμε με όλες τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία. Μέχρι στιγμής όμως, έχουμε πάρει βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια από τότε που ήρθα στον Άρη. Όταν ανέλαβα, η ομάδα απείχε 8 βαθμούς μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ, τώρα νομίζω ότι απέχουμε 4 βαθμούς. Αν συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς και παράλληλα μπορέσουμε να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς, θα είμαστε σε θέση να κάνουμε έναν δυνατό τερματισμό και να βρεθούμε κοντά στην επίτευξη του στόχου μας».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μανουέλ Μασάδο:
{youtube}HvUYo0agn8Q|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top