Δεν είναι απαίτηση, είναι ανάγκη η στήριξη στην ΚΑΕ από τους “επώνυμους” Αρειανούς

Ο Λευτέρης Αρβανίτης απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν θα αποδεχόταν να γίνει πρόεδρος στον Άρη εφόσον γνώριζε ότι η οικονομική στήριξη που θα είχε θα ήταν 30.000 ευρώ (45.000 ευρώ μαζί με τα διαρκείας) από το Aris Golden Club και 8.000 ευρώ από τη ΣΑΡΙΣΑ. Είναι προφανές ότι για να μπορέσει ο Άρης να μπει σωστά στον δρόμο της εξυγίανσης, ανεξαρτήτως του ποιος είναι στη διοίκηση, θα πρέπει οι επώνυμοι Αρειανοί να είναι συνεχώς στο πλευρό της ομάδας.

“Τώρα μπήκα”, απάντησε ο Αρβανίτης στην σχετική ερώτηση. Είχε τονίσει χθες λίγο πιο πριν πως θα περίμενε περισσότερη στήριξη, αλλά κατανοεί ότι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη.

Κανείς δεν μπορεί να… ασκήσει κριτική σε κάποιον που βάζει χρήματα, από 100 ευρώ έως όσα μπορεί ο καθένας, στην ομάδα που αγαπάει, για να την βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της. Είναι όμως ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο πως ο Άρης με τα προβλήματα που έχει δεν μπορεί να λειτουργήσει παίρνοντας 38.000 ευρώ από τις “ομάδες” επώνυμων Αρειανών. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι 1.230 όπως είπε χθες ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης. Είναι νούμερο παραπλήσιο με των τελευταίων ετών. Δεν είναι μεγάλο, αλλά δεν είναι και μικρό, αν αναλογιστεί κανείς ότι… διαλύονται τα πάντα στη κοινωνία.

Το βάρος πέφτει – θέλοντας και μη – σε αυτούς που έχουν μια μεγαλύτερη οικονομική άνεση και ήταν αυτοί που στήριξαν τον Αρβανίτη να βγει μπροστά και να αναλάβει την διοίκηση της ΚΑΕ. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι την δεδομένη χρονική περίοδο, ειδικά όλη αυτή τη χρονιά ο Άρης χρειάζεται όλους αυτούς, τους μετόχους της ΓΕΝΕΣΙΣ, την ΣΑΡΙΣΑ, τα νέα μέλη του Aris Golden Club πιο πολύ από ποτέ. Από αυτούς θα ξεκινήσει και θα επιτευχθεί η πραγματική συσπείρωση.



To Top