«Σκόνταψε» στη διαιτησία η Κ-20 (photostory & videos)

Δύο βαθμούς που δικαιούταν έχασε η Κ-20, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Εργοτέλη στην Σουρωτή, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «κίτρινοι», αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 58′, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Λένο (79′), ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ για τη φετινή σεζόν, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Ο Άρης έχει δικαιολογημένα αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Συμεωνίδη (Πιερίας), καθώς η μη υπόδειξη πέναλτι σε τρεις περιπτώσεις (στο 7′ και στο 11′ για χέρι των Κανδυλάκη και Γιαλιτάκη του Εργοτέλη και στο 33′ για μαρκάρισμα πάνω στον Καραγιάννη εντός της περιοχής), οι πολλές κίτρινες κάρτες και τα συνεχή σφυρίγματα δεν άφησαν να εξελιχθεί ομαλά το παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε έναν αρκετά βαρύ λόγω της κακοκαιρίας αγωνιστικό χώρο.

Το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή ήταν ανώτερο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να αυξήσουν για ένα διάστημα την πίεση. Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ξανά ρυθμούς, πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο πολυπόθητο τέρμα που θα τους χάριζε τη νίκη.

Αναλυτικά, η ροή του παιχνιδιού:

-Στο 9′ σουτ του Κανούλα, ο Δερμιτζάκης διώχνει προσωρινά και στη συνέχεια ο Γιαλιτάκης απομακρύνει την μπάλα.
-Στο 24′ ο Μπουχαλάκης έπιασε το σουτ, όμως ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε.
-Στο 34′ σουτ του Αντωνιάδη πέρασε άουτ.
-Στο 52′ ο Κόυτρης δοκίμασε το σουτ από πλάγια θέση, το οποίο πέρασε μόλις άουτ.
-Στο 58′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζωρόνη, στην οποία αν και αρχικά ο Παπαδόπουλος φάνηκε να ελέγχει τη φάση δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα.
-Στο 65′ πλασέ του Παλιάτσιου προσέκρουσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Δερμιτζάκη και στη συνέχεια εξουδετερώθηκε από τον πορτιέρο των Κρητικών.
-Στο 67′ ο Κούτρης επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με πλασέ ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να απομακρύνει με τα πόδια.
-Στο 71′ ο Δερμιτζάκης είπε αρχικά «όχι» σε σουτ του Λένου και ο Καραγιάννης που ακολούθησε τη φάση δεν κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
-Στο 77′ σουτ του Δωματά, αποκρούει ο Παπαδόπουλος.
-Στο 79′ οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης, με πλασέ του Λένου, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί σουτ του Κανούλα, το οποίο κόντραρε σα πόδια αμυντικών (1-1).
-Στο 81′ ο Άλλα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.
-Στο 82′ ο Πολιανίδης σέντραρε από τα δεξιά και ο Κανούλας με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
-Στο 84′ η κεφαλιά του Παλιάτσιου είχε την ίδια τύχη όπως και η προηγούμενη φάση.
-Στο 85′ ο Δωματάς «έπιασε» το σουτ, όμως ο Παπαδόπουλος πρόλαβε και αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.
-Στο 88′ ο Κοζωρόνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Παπαδόπουλος βρισκόταν εκτός θέσης, όμως την τελευταία στιγμή ο Τουλκερίδης απομάκρυνε την μπάλα.
-Στο 91′ ο Περήφανος έβγαλε τη σέντρα και ο Παλιάτσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία του Δερμιτζάκη.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Πολιανίδης (83′ Γιαννακιτσίδης), Μπαγκής, Τουλκερίδης, Περήφανος, Αντωνιάδης, Ρένια (70′ Λένος), Σουνάς (57′ Παλιάτσιος), Κανούλας, Κουρέλλας, Καραγιάννης.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δερμιτζάκης, Γιαλιτάκης, Λουμπάκης, Καρβουνιάρης, Κανδυλάκης, Άλλα, Ανδρεαδάκης (74′ Κούρτι), Κοζωρόνης, Μπουχαλάκης, Δωματάς, Κούτρης ( 84′ Λίπι).

Δείτε το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την αναμέτρηση:
{gallery}karaoglanidis/k20_ergotelis{/gallery}

Δείτε ορισμένες από τις πολλές φάσεις που δημιούργησε ο Άρης μπροστά από την αντίπαλη εστία:
{youtube}E5S9OZvMAxg|640|360|1{/youtube}
{youtube}E2iW8GyIK6Q|640|360|1{/youtube}

To Top