ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Προσπαθούμε να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας”

Το σημαντικό από αγωνιστικής πλευράς για τον Γιάννη Καστρίτη στο χθεσινό φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά είναι το ότι έβαλε και πάλι σε ρυθμό παιχνιδιού τους παίκτες του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα χθες στο Αλεξάνδρειο ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε και στην σημασία του φιλικού από την προπονητική οπτική γωνία και σχολίασε: “Μετά από πολλές μέρες προπονήσεων θέλαμε σταδιακά οι αθλητές μας να μπουν σε διαδικασία παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα αγωνιστικά. Το σημαντικό είναι πως έσπασε η ρουτίνα των προπονήσεων και ήταν το παιχνίδι σαν ένα ζέσταμα για ένα πιο δυνατό φιλικό το Σάββατο”.

Ρωτήθηκε πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει την ομάδα μακριά από τη χαλαρότητα σε διάστημα διακοπής ενός μήνα και απάντησε: “Είναι δύσκολο και για τους προπονητής και για τους παίκτες, για όλους τους συντελεστές αυτή της προσπάθειας. Οι συνθήκε ς είνα αυτές όμως, ίδιες για όλους μας. Προσπαθούμε να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Το πολύ δύσκολο είναι για τα παιδιά που είναι αθλητές και θέλουν να αγωνίζονται. Περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα”.

Για το πώς θέλει να παρουσιαστεί ο Άρης μετά τη διακοπή είπε: “Να είναι όλοι ενωμένοι, στην ίδια σελίδα και να είμαστε όλοι με κοινό στόχο. Ξέρουμε την ταυτότητα της ομάδας, το DNA της και θα δουλέψουμε για να το συνεχίσουμε. Μπορεί να λείπει ο Λευτέρης, όμως θελουμε να διατηρήσουμε την αμυντική ταυτότητα της ομάδας”.

To Top