ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια ακόμη πρωτιά! Τα εισιτήρια της αγωνιστικής μια ακόμη “ηχηρή απάντηση” του Άρη!

Τα εισιτήρια της 25ης αγωνιστικής μια ακόμη “ηχηρή απάντηση” του Άρη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σ’ ένα Σαββατοκύριακο, όπου γίναμε μάρτυρες επεισοδίων, όπως εκείνων στο Αγρίνιο στο περιθώριο του αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ ή εκείνων στο ΟΑΚΑ, όπου το “ντέρμπι των αιωνίων” δεν τέλειωσε ποτέ, ο οργανισμός που λέγεται Άρης ήρθε να δώσει το δικό του μήνυμα, ακόμη πιο ηχηρά.

Ο Άρης έπαιξε ημέρα Δευτέρα, με ανοιχτή τηλεόραση (ΕΡΤ) και με τον τελευταίο της βαθμολογίας και πιο αντιεμπορικό αντίπαλο (Απόλλωνα). Παρ’ όλα αυτά έκοψε βάσει των επίσημων στοιχείων 7.032 εισιτήρια (στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 10.000 φίλαθλοι), ενώ σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια (πλην του αγώνα στο ΟΑΚΑ που διακόπηκε) κόπηκαν 19.384.

Πρόκειται για ένα ποσοστό της τάξης του 36,28% που καταγράφει τόσο γλαφυρά την δυναμική του συλλόγου, με βάσει τις προηγούμενες παραμέτρους.

Την ίδια ώρα που στο γήπεδο του Περιστερίου και στο “ντέρμπι” κορυφής Ατρόμητος-ΑΕΚ δεν κόπηκαν ούτε καν 1.000 εισιτήρια, ακόμη μια απόδειξη ότι ο κόσμος της ομάδας και μιας μεγαλούπολης (δεύτερος δήμος στην Αττική σε πληθυσμό μετά τον Δήμο Αθηναίων), όπως είναι το Περιστέρι γύρισε την πλάτη σε αυτό που του παρουσιάζουν ως… εξυγίανση.

Δείτε τον πίνακα των εισιτηρίων και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

To Top