Σούπερ Λιγκ: Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 30ής αγωνιστικής

Η φετινή Super League ρίχνει αυλαία! Έφτασε η 30η και τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν, με Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα να δίνουν μάχη μέχρι τέλους για την επιβίωσή τους… Με VAR, δίχως όμως να έχει την παραμικρή ανάμειξη με τον διαιτητή, το Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός.

Όλο το ενδιαφέρον σε αυτή την τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος συγκεντρώνεται σε τρία συγκεκριμένα παιχνίδια, στην ουρά της βαθμολογίας. Ο Αστέρας Τρίπολης που βρίσκεται οριακά πάνω από τη θέση του μπαράζ φιλοξενεί τον Πανιώνιο, ο ΟΦΗ στο Περιστέρι θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό για να κερδίσει ακόμα μια ευκαιρία παραμονής μέσω της 13ης θέσης και ο ΠΑΣ βρίσκεται στην πιο δύσκολη κατάσταση.

Οι Γιαννιώτες, στο -2 από τη θέση του μπαράζ υποδέχονται τον ΠΑΟΚ που έχει κατακτήσει και πανηγυρίσει ήδη το φετινό πρωτάθλημα. Μακράν πιο… ακατόρθωτη η αποστολή της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, που έχει 90 λεπτά να παλέψει για ό,τι μπορεί να της φέρει η φετινή της μοίρα…

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, θα γίνει τεστάρισμα του VAR, δίχως όμως να υπάρχει η παραμικρή ανάμειξη του ρέφερι σε αυτό και δίχως να τον συμβουλεύσουν μέσω ενδοεπικοινωνίας για τις αποφάσεις που θα πάρει στην αναμέτρηση.

Στη Λάρισα φιλοξενείται ο Ολυμπιακός, την Ξάνθη που έχει σωθεί, υποδέχεται ο Άρης, στη Λιβαδειά η ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ  θέλει να διασφαλίσει την 3η θέση ανεξάρτητα από την έκβαση του φετινού τελικού Κυπέλλου, προκειμένου να γνωρίζει ότι θα πάρει το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παραμονεύει ο Ατρόμητος για το 3ο σκαλί, στοχεύοντας σε δικό του καλό αποτέλεσμα στο πολύ κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 4/5

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-3

Κυριακή 5/5

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (16:00, ΕΡΤ)

ΑΕΛ – Ολυμπιακός (19:00, Novasports2)

Άρης – Ξάνθη (19:00, ΕΡΤ)

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος (19:00, Novasports4)

Ατρόμητος – ΟΦΗ (19:00, ΕΡΤ)

Λεβαδειακός – ΑΕΚ (19:00, Novasports3)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (19:00, Novasports1)

To Top