ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα είπαν Καρυπίδης-Διαμαντόπουλος, συμφώνησαν σε όλα, το Σάββατο οι αποφάσεις με Παντελίδη…

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος ενημέρωσε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πως σήμερα επρόκειτο να συναντηθεί με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Εν τέλει, αυτή η συνάντηση έγινε εσπευσμένα χθες το βράδυ στην Αθήνα, όπου βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων”.

Ανάμεσα στους δύο άνδρες παρατηρήθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων για όλα τα ζητήματα συνεργασίας μεταξύ των δύο, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, καθώς -όπως κι αναμενόταν- συνεχίζουν μαζί και την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος γνωστοποίησε στον Θοδωρή Καρυπίδη τα αποτελέσματα των επαφών του στην Ιταλία το προηγούμενο διάστημα και όχι μόνο, σε ότι αφορά την “επόμενη μέρα” της ομάδας και την οργάνωσή της.

Το Σάββατο αναμένεται μία ακόμα συνάντηση, μόνο που αυτή τη φορά παρών θα είναι και ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, που έλειψε το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό για διακοπές.

Οι τρεις τους από κοινού θα λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις για το πως θα πορευτεί μεταγραφικά ο Άρης τα επόμενα 24ωρα.

To Top