ΑΕΚ: Τελειώνει ο Μπάνκι, αναλαμβάνει ο Παπαθεοδώρου

Ο Λούκα Μπάνκι απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το τελευταίο ματς της σεζόν για την ΑΕΚ, όμως η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη καιρό τώρα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Ιταλός προπονητής δεν πρόκειται να μείνει και όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι το μεγάλο φαβορί και απ’ ό,τι φαίνεται η κούρσα της διαδοχής είναι υπόθεση ενός.

Ο Παπαθεοδώρου ήταν διακαής πόθος του Μάκη Αγγελόπουλου και το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο ίδιος προτίμησε να τιμήσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ κι έτσι η συνεργασία δεν προχώρησε.

Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά, ο 43χρονος κόουτς είναι ελεύθερος στην αγορά, γι’ αυτό και η συμφωνία μπορεί να επέλθει πιο εύκολα. Είναι θέμα να τα βρουν οι δύο πλευρές, κάτι που πιθανότατα θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου με τον Μπάνκι.

Αν, πάντως, αλλάξουν τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, στην ΑΕΚ έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και μια εναλλακτική λύση. Πρόκειται για τον Ηλία Κατζούρη, συνεργάτη του Λούκα Μπάκνι, ο οποίος είναι σαφώς πιο φθηνός, έχει έρεισμα σε κύκλους της ΑΕΚ και αν χαλάσει οτιδήποτε με Παπαθεοδώρου, θα αποτελέσει τον πρώτο επιλαχόντα.

To Top