Περιμένουν Μακρή και Κάρλος στην ΑΕΛ ενόψει του Άρη

Μετά την επάνοδο του Ζαρσίνιο Αντόνια στις προπονήσεις, οι ιθύνοντες της ΑΕΛ περιμένουν πως θα έχει αίσιο τέλος το θέμα με τον Ανδρέα Μακρή. Ο διεθνής επιθετικός που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στους κυπελλούχους από τον ΑΠΟΕΛ, αναμένεται πως θα ενταχθεί σύντομα ξανά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Ιβάν Κάρλος επέστρεψε στις προπονήσεις και λογικά θα υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το goal.philenews.com, υπογραμμίζοντας ότι: “Αντίθετα, δεν προλαβαίνει ο Μαρκόσκι, ούτε και ο Αντόνια, ο οποίος πήγε στη Βουλγαρία την Κυριακή. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, στο διάστημα που μεσολαβεί ώς τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα προσπαθήσει να βρει τρόπους ώστε η ομάδα του να δημιουργεί περισσότερες φάσεις, αφού και πάλι, όπως και πέρσι, υπάρχει αδυναμία στον τομέα αυτό όπως και στο γκολ.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν διαθέτουν και το κλασικό δεκάρι, αφού δεν φάνηκε στα φιλικά πως ο Αγκάνοβιτς μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό τον ρόλο. Υπάρχει και ο Αντάμοβιτς, αν και πιο πολύ μπορεί να αποδώσει καλύτερα σε ρόλο κόφτη ή 8αριού. Αντίθετα υπάρχουν επιλογές στα άκρα και την κορυφή της επίθεσης (Τόρες, Αβραάμ, Γκαζαριάν, Χουράδο, Κάρλος, Μαρκόσκι και Αντόνια).

Είναι και η περίπτωση του Μακρή, που αν επιστρέψει στην ΑΕΛ θα είναι ακόμη μία αξιόπιστη επιλογή για την τεχνική ηγεσία. Αν βρει τις λύσεις και στο οργανωτικό κομμάτι η τεχνική ηγεσία, όλα θα είναι καλύτερα. Αν όμως η ομάδα παραμείνει με το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, θα υποχρεωθεί ο Κέρκεζ να προσαρμόσει τα πλάνα του με ό,τι έχει στα χέρια του”.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι Κύπριοι μετρούν αντίστροφα και μόλις μία εβδομάδα τους χωρίζει από το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το χθεσινό φιλικό με την Ολεσάντρια Ουκρανίας, ο Κέρκεζ θα βγάλει τα τελικά συμπεράσματά του στο τελευταίο φιλικό με την Ισραηλινή Σκέτσια, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο. Δύο μέρες μετά η αποστολή της ΑΕΛ θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.

To Top