Γκαζαριάν και Γουίλερ: “Δεν υπάρχει πλέον φαβορί”

Σε δηλώσεις τους οι παίκτες της ΑΕΛ Λεμεσού αναφέρθηκαν στο ότι δεν υπάρχει φαβορί ενόψει της ρεβάνς.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Γκεβόργκ Γκαζαριάν: «Το 0-0 δίνει 50-50 πιθανότητες στις δύο ομάδες. Είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς, γιατί παίξαμε μέσα σε μία καυτή ατμόσφαιρα. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ ότι ισορροπήσαμε το παιχνίδι και είχαμε τις ευκαιρίες μας. Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί και οι δύο επίσης θα πρέπει να ρισκάρουν στον δεύτερο αγώνα».

Ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Χρήστος Γουίλερ δήλωσε: 

«Σήμερα παίξαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, σε μια σπουδαία έδρα και σίγουρα το παιχνίδι μας ήταν να κρατήσουμε το μηδέν και να βγούμε στις αντεπιθέσεις.

Πετύχαμε τον σκοπό μας. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και ένα γκολ. Δώσαμε το εκατό τις εκατό μας και προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά αρκετά.

Εμείς στην Κύπρο τώρα, δεν παίζουμε στο δικό μας γήπεδο και δεν έχουμε φιλάθλους και η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε αυτό.

Δεν το πήραμε κατά ότι ήταν γεμάτο το γήπεδο, μας έδιναν και εμάς δύναμη οι οπαδοί του Άρη. Όλα εντάξει. Μια χαρά.

Ο τραυματισμός μου δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Θα είμαι εντάξει για την ρεβάνς.

Οι οδηγίες του προπονητή πριν το παιχνίδι ήταν να μην φοβηθούμε το παιχνίδι, να δώσουμε το 100% του εαυτού μας, να παλέψουμε κάθε φάση και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα έρθει το αποτέλεσμα, όπως και ήρθε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Δεν υπάρχει φαβορί τώρα, είναι μόνο στα χαρτιά, τώρα δείξαμε ότι μπορούμε και εμείς. Τώρα η μπάλα είναι στα πόδια μας, θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε να πάρουμε την πρόκριση».

To Top