ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ο Μαϊορίνο αποφάσισε επιστροφή Ματέο στον Άρη!” αναφέρουν οι Ισπανοί

Δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας μετέδωσε από την Ισπανία  πως ο Ματέο Γκαρσία είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Άρη!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι πληροφορίες από τα Κανάρια Νησιά αναφέρουν ότι “ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Ρόκο Μαϊορίνο αποφάσισε πως η πιο συμφέρουσα επιλογή για την ομάδα και τον παίκτη είναι να αγωνιστεί στον Άρη”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θεωρεί σημαντικό ότι με την παραχώρησή του στον Άρη, θα έχει πολύ μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Είναι προφανές ότι το θέμα Γκαρσία έχει γίνει σίριαλ, όμως είναι δεδομένο ότι ο Άρης ουδέποτε παράτησε την υπόθεση και έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να παραμείνει “ζωντανός” στην διεκδίκηση του παίκτη. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα το τελευταίο 48ωρο ο Άρης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Λας Πάλμας για να κάνει δικό του τον Ματέο Γκαρσία. Ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει καταθέσει μια συγκεκριμένη προσφορά στην ισπανική ομάδα και οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο για την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού εξτρέμ, ενώ το θέμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Αν οι πληροφορίες των Ισπανών δημοσιογράφων ευσταθούν, τότε πολύ σύντομα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις για την επιστροφή του Αργεντινού στη Θεσσαλονίκη.

To Top