ΜΠΑΣΚΕΤ

Δέος Σακελλαρίου για Γκάλη και Άρη: «Νιώθω ευλογημένος, ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο»

Με μήνυμά του ο Βαγγέλης Σακελλαρίου εξέφρασε τον θαυμασμό του για το ότι θα φορέσει τη φανέλα του Άρη και είναι έτοιμος να ζήσει μοναδικές στιγμές.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Το μήνυμα του νέου παίκτη των «κιτρινόμαυρων», που συνοδεύεται με μια φωτογραφία του Νίκου Γκάλη: «Κάθε ομάδα που με εμπιστεύτηκε ήταν ένας μεγάλος σταθμός για μένα. Κάθε προπονητής που είχα ήταν ένας καθοδηγητής για μένα. Φεύγω από τον νταμπλούχο Ελλάδας και πηγαίνω στην ομάδα που μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ.

Και μόνο ότι θα φοράω τη φανέλα που κάποτε φόρεσε ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, νιώθω ευλογημένος από τον Θεό. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, αυτή τη φορά ως παίκτης του Άρη.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μάθω από τον δάσκαλο Σούλη Μαρκόπουλο. Τα καλύτερα είναι αυτά που δεν έχουμε ζήσει ακόμα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάθε ομάδα που με εμπιστεύτηκε ήταν ένας μεγάλος σταθμός για μένα. Κάθε προπονητής που είχα ήταν ένας καθοδηγητής για μένα. Φεύγω από τον νταμπλούχο Ελλάδας και πηγαίνω στην ομάδα που μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ. Και μόνο ότι θα φοράω τη φανέλα που κάποτε φόρεσε ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, νιώθω ευλογημένος από τον Θεό. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, αυτή τη φορά ως παίκτης του Άρη. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μάθω από τον δάσκαλο Σούλη Μαρκόπουλο. Τα καλύτερα είναι αυτά που δεν έχουμε ζήσει ακόμα✊?? #arisbc #basketball #arisbc19_20 #emperor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?Vaggelis Sakellariou,MD (@vsak_9) στις

To Top