ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το δύσκολο ντεμπούτο του Ένινγκ, οι αλλαγές και η πίεση στην ομάδα…

Το ξεκίνημα του Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο του Άρη είναι ιδιαίτερα απαιτητικό καθώς είναι μονόδρομος η νίκη στον πρώτο του αγώνα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Δυστυχώς για τον Μίκαελ Ένινγκ το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη θα γίνει υπό πίεση (ασφυκτική) για την ομάδα, καθώς ήδη έχουν γίνει αρκετά στραβοπατήματα και ενδεχόμενο νέο, uα αφήσει αρκετά πίσω τον Άρη από την διεκδίκηση μίας θέσης για τα play offs.

Στον Άρη, θεωρούν πως η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γερμανό κόουτς, θα δώσει στην ομάδα, αυτό ακριβώς που της λείπει από την αρχή της χρονιάς. Πειθαρχία και καθαρό μυαλό εντός αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να μην επαναληφθούν εμφανίσεις ανάλογες, όπως με τον Βόλο ή την Λάρισα.

Το σίγουρο είναι πως μία αλλαγή προπονητή φέρνει έναν διαφορετικό αέρα σε κάθε ομάδα και δημιουργεί νέα κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές.

Ο Άγγελος Χαριστέας γνωρίζει καλά ποιος είναι προπονητικά ο 54χρονος Γερμανός, όμως το ίδιο δεν ισχύει για τον κόσμο, που είναι λογικό να περιμένει μερικά αποτελέσματα για να κρίνει, να νιώσει ασφάλεια και να στηρίξει στο έπακρο. Και στο ματς κόντρα στην Ξάνθη, άπαντες περιμένουν κάτι… διαφορετικό στην ομάδα, όποιο κι αν είναι αυτό, δεδομένων πάντα και των συνθηκών, καθώς θα είναι μόλις μία εβδομάδα προπονητής της ομάδας.

Σε συνεργασία με τον Τόλη Τερζή θα προσπαθήσει να καταρτίσει την ιδανικότερη αρχική ενδεκάδα για το συγκεκριμένο ματς.

Η λογική λέει πως δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, καθώς δεν είναι εφικτό να περάσει όλα όσα μπορεί να θέλει στην ομάδα. Θα βαδίσει με γνώμονα τις συστάσεις των συνεργατών του και φυσικά τα όσα ο ίδιος γνωρίζει από την ομάδα, την οποία έχει μελετήσει αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα.

Δύσκολα όμως να υπάρξουν βαθιές τομές, καθώς αν και μπορεί ο ίδιος να νιώθει έτοιμος για κάτι τέτοιο, σίγουρα έτοιμη δεν είναι ακόμα η ομάδα, καθώς οι ριζικές αλλαγές, γίνονται πάντα σταδιακά…

 

To Top