ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπουγκέρα ζει και βασιλεύει στα Εμιράτα και θέλει… Ρέιντζερς

Ο Ματζίντ Μπουγκέρα που πέρασε και δεν… ακούμπησε από τον Άρη θέλει να επιστρέψει στην Ρέιντζερς για να αναλάβει τον ρόλο του μάνατζερ της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Αλγερινός πρώην πια ποδοσφαιριστής, είχε έρθει “πακέτο” με τον Ρέφικ Τζεμπούρ το 2016, όντας ως μια σημαντική ποδοσφαιρική προσωπικότητα, αλλά και ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη έχοντας πέσει ακόμη και θύμα “απαγωγής” του… ISIS (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ την φάρσα που του είχε γίνει ΕΔΩ)

Ποδόσφαιρο στον Άρη δεν έπαιξε, εκτός από ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ήταν υπέρβαρος και έδειξε ότι δεν είχε ποτέ όρεξη να αγωνιστεί στους κιτρινόμαυρους.

Κρέμασε τα παπούτσια του στον Άρη και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική, ενώ σήμερα είναι προπονητής στην Αλ Φουτσέιρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τελευταία μίλησε στο Αλγερινό περιοδικό DZFoot, συνέντευξη που αναπαρήγαγε η βρετανική Sun και στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει την μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει στα γήπεδα ως μάνατζερ της Ρέιντζερς. Στην σκωτσέζικη ομάδα είχε αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία από το 2008 ως το 2011.

“Έχω ζήσει εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή του Κόλπου και μου ταιριάζει πολύ καλά τώρα. Αλλά μια επιστροφή στην Ρέιντζερς θα ήταν κάτι άλλο, είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Θα ήθελα να δουλέψω ως μάνατζερ, αλλά προς το παρόν είναι δύσκολο να επιστρέψω στην Ευρώπη” είπε χαρακτηριστικά

 

 

To Top