ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

To ταξίδι του Άρη στην Λήμνο και οι… αναταράξεις στην Astra Airlnines

«Κενά αέρος», τα οποία δεν αποκλείεται να την οδηγήσουν σε… αναγκαστική προσγείωση, παρουσιάζει η Astra Airlines, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προχώρησε σε πολυάριθμες ακυρώσεις πτήσεων. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και αυτό το Σαββατοκύριακο, με την αεροπορική εταιρία από την Θεσσαλονίκη να σηκώνει το βάρος των πτήσεων προς την Λήμνο και άλλα ακριτικά νησιά.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Τα προβλήματα είναι μεγάλα και είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί Θεσσαλονικείς, μεταξύ των οποίων και φίλοι του Άρη είχαν προγραμματίσει για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ταξίδι στην Λήμνο με την αεροπορική εταιρία από την Θεσσαλονίκη, όμως όπως φαίνεται δεν θα πετάξουν, δημιουργώντας τους ένα σοβαρό πρόβλημα.

Η αποστολή του Άρη είχε προνοήσει πάντως, να μεταβεί στην Λήμνο μέσω Αθηνών και έτσι θα πραγματοποιηθεί η μετάβασή της χωρίς… αναταράξεις. Η Astra Airlines έχει ως βάση της το αεροδρόμιο «Μακεδονία», εκτελεί απευθείας πτήσεις από (και προς) Θεσσαλονίκη προς Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Λήμνο, Ικαρία, Ηράκλειο και Κω και από Αθήνα προς Χίο, Κοζάνη, Καστοριά και Ικαρία.

To Top