ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το παρελθόν του ρέφερι Διαμαντόπουλου με τον Άρη…

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε διαιτητής για το Ατρόμητος-Άρης (08/12, 19:30), μια αναμέτρηση που είχε «σφυρίξει» και την περσινή σεζόν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Συγκεκριμένα για τον 36χρονο ρέφερι θα είναι η έκτη φορά που θα διαιτητεύσει σε αγώνα τον Άρη ενώ πρόκειται και για τη δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες σήμερα στο Περιστέρι.

Στις 14 Απριλίου 2019 ο διαιτητής από την Αρκαδία είχε «σφυρίξει» στον αγώνα Άρης-Ατρόμητος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με 0-2, ενώ έναν μήνα νωρίτερα (02/03/2019) «σφύριξε» ξανά στο Χαριλάου στη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ με 2-0.

Σε εκείνο το ματς έκανε τα πάντα για να γλιτώσει την ΑΕΚ από την ήττα, με την διαιτησία του να είναι κάκιστη και εξ΄ολοκλήρου εις βάρος του Άρη. Όμως οι “κιτρινόμαυροι” ήταν τόσο καλοί, που δεν μπόρεσε να τους σταματήσει κι ας έπνιξε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Άρη στο πρώτο ημίχρονο και δεν μέτρησε γκολ των παικτών του Σάββα Παντελίδη τότε. 

Στην περσινή σεζόν ήταν διαιτητής και στην νικηφόρα πρεμιέρα του Άρη στην Super League (27/08/2018) με 3-0 στη Λαμία.

Η πρώτη φορά που Διαμαντόπουλος και Άρης «συναντήθηκαν» ήταν στις 22 Φεβρουαρίου 2017, στον εκτός έδρας αγώνα με την Σπάρτη που έληξε ισόπαλος 0-0, χάρη στη δική του “σφραγίδα”, με τον Άρη να ζητά πεντακάθαρο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν δόθηκε. Ήταν, μάλιστα και το τελευταίο ματς του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Η δεύτερη φορά ήταν την ίδια χρονιά, στις 2 Απριλίου για το παιχνίδι Χανιά-Άρης (0-2).

 

To Top