ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπακούτσης: «Ευχαριστώ τον κ.Ενινγκ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει»

Για το εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό, τις πρώτες του συμμετοχές, αλλά και τους σερί αγώνες στον μήνα Ιανουάριο μίλησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων, Πέτρος Μπακούτσης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όλα όσα είπε στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικές μονάδες σε κάθε θέση. Είναι ένας σύλλογος με παραστάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ,. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά πάντα παλεύουμε για τη νίκη και παίζουμε γι’ αυτήν».

Για τις απουσίες των Τόνσο, Γκάμα και Σάσα είπε: «Είναι μεγάλες απώλειες για εμάς. Εχουν βοηθήσει πολύ. Πρέπει να τους αναπληρώσουμε επαρκώς».

Για τα σερί παιχνίδι τον μήνα Ιανουάριο είπε: «Υπάρχει κούραση από τα σερί παιχνίδια, αλλά γι’ αυτό προπονούμαστε. Εκτός αυτού περνάμε ευχάριστα παίζοντας και είναι θετικό πως παίρνουμε και χρόνο συμμετοχής».

Για το ποιο είναι το κλειδί του Αρη είπε: «Το επιθετικό στυλ παιχνιδιού μας και η πίεση ψηλά στον αντίπαλο».

Για τη δική του παρουσία και τα νέα λεπτά συμμετοχής που πήρε στο παιχνίδι με την Ξάνθη είπε: «Είμαι χαρούμενος. Ευχαριστώ τον κ.Ενινγκ για την εμπιστοσύνη του. Ελπίζω να πάρω κι άλλα λεπτά μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Για τους μελλοντικούς στόχους και τα όνειρά του είπε: «Να παίξω σε υψηλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης».

To Top