Μέσι: «Η Βαρκελώνη είναι το σπίτι μου»

Ο Λίο Μέσι σπάει τη σιωπή του μέσα από τη Mundo Deportivo σε μια αποκλειστική 40λεπτη παγκόσμια συνέντευξη που θα δημοσιευθεί αυτή την Πέμπτη! Ο Αργεντίνος σταρ, αφήνει να εννοηθεί μέσα από τις πρώτες του απαντήσεις, πως δεν σκέφτεται να αφήσει τη Βαρκελώνη και τους Καταλανούς γι άλλη ομάδα «Η αλήθεια είναι πως ζω υπέροχα στη Βαρκελώνη, τη λατρεύω, αν και μου λείπει το Ροζάριο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η ζωή μου αρέσει πολύ. Περνάω πολύ χρόνο με τα παιδιά μου, βοηθάω την Αντονέλα στην ανατροφή του. Το επάγγελμά μου, μου επιτρέπει να περνώ αρκετό χρόνο μαζί τους, να κάνουμε δραστηριότητες. Εχουμε μια πολύ φυσιολογική ζωή που μου αρέσει. Μου αρέσει αυτή η ρουτίνα τόσο στο επάγγελμά μου όσο και στη ζωή μου. Είναι εκπληκτικό αυτό που ζω κι έχω προσαρμοσθεί» τονίζει ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι δεν άφησε στην άκρη την κόντρα με τον Αμπιντάλ, τονίζοντας πως ο Γάλλος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό που συνέβη: «Δεν πρέπει να μιλάς γενικά για τους παίκτες, πρέπει να δίνεις συγκεκριμένα ονόματα. Επίσης, οι αθλητικοί διευθυντές πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες.

«Είναι ένα παράξενο ζήτημα» σχολίασε αρχικά ο Αργεντίνος για το θέμα με τα social media. Η συνέντευξη που θα δημοσιευθεί την Πέμπτη θα έχει απαντήσεις για τα πάντα, παραμονή (;), Νεϊμάρ, Αμπιντάλ, Βαλβέρδε, Νεϊμάρ Σετιέν και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ανυπομονεί να μάθει τον… επόμενο σταθμό του Λιονέλ Μέσι.

To Top