ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ορίστηκαν οι πρώτοι στόχοι: Βιωσιμότητα και είσοδος στους ομίλους του Europa League!

Στην σημερινή συνάντηση των Θοδωρή Καρυπίδη, Άγγελου Χαριστέα και Μίχαελ Ένινγκ ορίστηκαν οι επόμενοι στόχοι του συλλόγου και πρώτοι ενόψει του σχεδιασμού για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Πρώτος στόχος της ΠΑΕ παραμένει η οικονομική βιωσιμότητα του τμήματος και αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που θα μείνουν και θα δεχθούν να υπογράψουν νέα συμβόλαια, θα το κάνουν υπό το πρίσμα των “θέλω” της ομάδας.

Θα υπάρχει με λίγα λόγια μία αυστηρή στρατηγική στο θέμα των συμβολαίων, ώστε να μην υπάρξει κανένα θέμα ως προς την καθημερινότητα της ομάδας. Στόχος είναι να μην υπάρξουν οικονομικά ανοίγματα τα οποία δύσκολα θα καλυφθούν, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις, σαν αυτές του παρελθόντος, που οδήγησαν τον σύλλογο στην αυτοεξορία του.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο πρώτος στόχος είναι η ομάδα να καταφέρει το καλοκαίρι να εξασφαλίσει την είσοδό της στους ομίλους του Europa League.

Η φετινή προσπάθεια γέμισε με εμπειρίες τον σύλλογο, που ξέρει πλέον πως πρέπει να κινηθεί αυτή τη φορά σε αυτό τον τομέα, ώστε να μπορέσει να λάβει μέρος στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Καταληκτικά, Άγγελος Χαριστέας και Μίχαελ Ένινγκ μετέφεραν προς τον Θοδωρή Καρυπίδη πως θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στο κομμάτι των ακαδημιών, καθώς στόχος τους είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών.

To Top