slideshow-2

Συγκίνηση για τον “παππούλη” του Άρη! Το μήνυμα του διαχρονικό μέχρι και τώρα!

Συγκίνηση για τον “παππούλη” του Άρη… Οι αναδρομές επώνυμων και ανώνυμων φίλων του Άρη, ανέδειξε μια εικόνα με τον “παππούλη” των κιτρινόμαυρων, κατά κόσμον Βάσο Αγγελίδη.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε φίλος του Άρη από την Αμερική προκάλεσε πολλά σχόλια, μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα, με τους περισσότερους να θυμούνται τις ιστορίες του “παππούλη”, ο οποίος τα τελευταία χρόνια της ζωής του, πήγαινε στο γήπεδο, αν και είχε χάσει το φως της όρασης του!

Η φωνή του χαρακτηριστική στα αυτιά των Αρειανών, μέσα από τις ραδιοφωνικές εκπομπές. Ο «παππούλης» των ερτζιανών είχε χάσει το φως του, αλλά «έβλεπε» με τα μάτια της ψυχής. Δεν έχασε ποτέ την αγάπη του για τον Άρη, κρατώντας άσβεστη μέσα τη φλόγα του για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Η επίσκεψή του τον Σεπτέμβριο του 2015 το περίπτερο της ΚΜΑ στην ΔΕΘ ήταν ίσως η τελευταία του “δημόσια” εμφάνιση στα κοινά του Άρη. Με τα «μάτια της ψυχής» είδε την ιστορία του Άρη. Άκουσε με συγκίνηση τα ηχητικά που παίζονταν από το περίπτερο της ΔΕΘ, ενώ συγκλόνισε με τα λόγια του και το μήνυμα ενότητας που έστειλε: «Ο Άρης μας βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και ο μόνος δρόμος για την σωτηρία του είναι να ενωθούμε όλοι οι Αρειανοί. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Μας ενώνει και πρέπει να μας ενώνει ο Άρης»!

Ο Βάσος Αγγελίδης, έσβησε τον Ιανουάριο του 2016 σήμερα σε ηλικία 77 χρόνων.

Η οικογένεια του συνεχίζει την παράδοση αγάπης και αφοσίωσης για τον Άρη και σίγουρα θυμάται με περηφάνια, τον ίδιο και το διαχρονικό του μήνυμα για τον σύλλογο.

To Top