ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται ο Καρυπίδης και αποφασίζει για το μπάτζετ – Ξεκαθαρίζει οριστικά με τις ανανεώσεις!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί σιγά σιγά να επανέλθει στην κανονικότητά του και στον Άρη ετοιμάζονται αυτή την εβδομάδα να δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις αναφορικά -κυρίως- με την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την Τρίτη η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις για να προετοιμαστεί για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τη στιγμή που Θοδωρής Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας θα βάλουν τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στην εβδομάδα για να μιλήσει με τους Άγγελο Χαριστέα και Μίχαελ Ένινγκ εφ΄όλης της ύλης.

Αφού συζητήσουν ενδελεχώς τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, θα καθοριστεί το μπάτζετ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Καρυπίδης θέλει να το κρατήσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο βάσει των νέων δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Χαριστέας και Ένινγκ, μαζί με τους Τερζή και Κικερίδη, όλο αυτό το διάστημα έκαναν σκάουτινγκ και έχουν καταλήξει σε μία λίστα με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα σε ότι αφορά την ενίσχυσή της. Θα γίνει μια προεπιλογή στόχων για να προχωρήσει σταδιακά ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται, μέσα στον Μάιο θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ποιους θέλει η ομάδα να διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν.

Σε αυτούς που θα αποφασιστεί να μείνουν θα γίνουν προτάσεις προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα της ΠΑΕ, όπως ακριβώς έγιναν προ ολίγων εβδομάδων σε Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια.

To Top