ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καταστρώνει τα πλάνα του ο Ένινγκ, με ένα ερωτηματικό για τα χαφ

Η απουσία του Χαβιέ Ματίγια είναι αυτή που προβληματίζει τον Μίχαελ Ένινγκ σε ότι αφορά τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Ο Γερμανός προπονητής δοκίμασε τις προηγούμενες μέρες τριάδα στα χαφ, με αμυντικό μέσο τον Λούκας Σάσα και δύο εσωτερικούς χαφ, όμως δύσκολα να αλλάξει το 4-4-1-1 με το οποίο πορεύτηκε τους τελευταίους μήνες πριν την διακοπή σε 4-3-3, για τις ανάγκες αυτού του αγώνα.

Όλα δείχνουν πως απλά θα διατηρήσει το… αγαπημένο του σύστημα στον Άρη και θα κληθεί να επιλέξει ποιος από τους Αμπού Μπα, Ούγκο Σόουζα και Φραν Βέλεθ θα παίξει στο πλευρό του Λούκας Σάσας, για να καλύψει το κενό του Χαβιέ Ματίγια.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται σχεδόν… απίθανο να υπάρξουν άλλες αλλαγές πέρα από αυτή την αναγκαστική και όλα προμηνύουν την γνωστή ενδεκάδα.

Με Κουέστα δηλαδή στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα τον Ροζ, με τους Βέλεθ (αν προτιμηθεί στη φυσική του θέση) και Δεληζήση στα στόπερ και τον Κόρχουτ αριστερά.Στην επίθεση, σίγουροι είναι επίσης οι Γκάμα, Φετφατζίδης, Ιντέγε και Λάρσον.

Τόνσο και Μαρτίνες αν και ακολούθησαν χθες μέρος του προγράμματος της ομάδας, δύσκολα να είναι σε θέση να αγωνιστούν, καθώς έχουν χάσει ήδη αρκετές προπονήσεις.

 

To Top