ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαδόπουλος: «Σωστά πούλησε τον Φετφατζίδη ο Άρης, πιστεύω στον σχεδιασμό του Χαριστέα»

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε για τη φετινή σεζόν των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio…

Για το Άρης-ΑΕΚ:

Αν ερχόταν η πρόκριση θεωρώ ότι η χρονιά θα ήταν πολύ επιτυχημένη. Έπαιξε ο Άρης καλό ποδόσφαιρο, βγήκε στην Ευρώπη και αν κατάφερνε να περάσει και στον τελικό θα μπορούσε να κατακτήσει έναν τίτλο. Θεωρώ ότι ίσως αν δεν έμπαινε το δεύτερο γκολ ο Άρης θα περνούσε, δεν θα επαναπαυόταν. Δυστυχώς όμως μείωσε η ΑΕΚ, έκανε μετά και το 2-2. Αν περνούσε η ομάδα στον τελικό θα έμενε μόνο ένα παιχνίδι, όλα μπορούν να συμβούν σε 90 λεπτά.

Για το Άρης-ΠΑΟΚ:

Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα τα πάει καλά η ομάδα στο παιχνίδι. Άδειασε η ομάδα, ήξερα το πόσο ήθελαν να πάνε στον τελικό. Εκεί που θα τους αποθέωνε όλος ο κόσμος έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους. Ήταν μεγάλο το σοκ.

Για την φετινή σεζόν:

Ο Άρης μετά τα δύσκολα χρόνια έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του. Ο Άρης πρέπει να έχει εξόδους στην Ευρώπη, να πανηγυρίσει ένα κύπελλο και αργότερα γιατί όχι ένα πρωτάθλημα.

Για τον Άρη της νέας χρονιάς:

Ο Άρης πρέπει να σταθεί στην ομάδα που είχε και να κάνει προσθήκες παικτών, 24-25 χρονών. Χρειάζεται οι παίκτες να είναι καλοί, αλλά πιστεύω ότι ο Άγγελος το έχει αυτό.

Για την πολύ καλή σεζόν του Φετφατζίδη και την πώληση του:

Ο Άρης είναι ομάδα που ταιριάζει σε ποδοσφαιριστές “μπαλαδόφατσες”. Είναι ότι καλύτερο για τέτοιους παίκτες ο Άρης. Άλλο ο Άρης, άλλο άλλες ομάδες με λιγότερο κόσμο. Θεωρώ ότι και η ομάδα κάνει καλά που πουλάει τον Φετφατζίδη, γιατί και τον δίνει σε καλή ηλικία, και παίρνει χρήματα ο Άρης, αλλά παίρνει χρήματα και ο παίκτης. Στο αγωνιστικό πρόσφερε στον Άρη.

Για το ότι ο Άρης θα πρέπει να έχει περισσότερους “συναργάτες”

Oι συνεργάτες είναι σημαντικό ρόλο. Θα έπρεπε όλοι να το διαχειριστούν καλύτερα όλοι, και αυτοί που είναι στον πάγκο.

Για τον Νίκο Αλέφαντο με τον οποίο είχε συνεργαστεί:

Ο Νίκος Αλέφαντος άφησε το στίγμα του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν ένας άνθρωπος που τον έχω γνωρίσει πολύ καλά, που πάντα έδινε τις συμβουλές του και είναι ένας άνθρωπος που… το 2-0 δεν θα γινόταν ποτέ 2-1. Έψαχνε πάντα τακτικές, ήταν πολύ δραστήριος, ήταν πολύ μπροστά. Και τον Άρη τον είχε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.

To Top