Επόμενη μέρα χωρίς Παντελίδη στον Ατρόμητο

Καθόλου χρόνο για χάσιμο δεν έχει ο Ατρόμητος για την υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης μέρας – χωρίς τον Σάββα Παντελίδη – καθώς σε 10 μέρες αρχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν. 

Το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο για όλες τις ομάδες και στο πλαίσιο αυτό ο Ατρόμητος που έχει ήδη ανακοινώσει ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του θα πραγματοποιηθεί στα Χάνια του Πηλίου από τις 31 Ιουλίου, αρχίζει χωρίς χρονοτριβές την υλοποίηση του σχεδιασμού του.

Πρώτο και κύριο ο Σάββας Παντελίδης που και τυπικά από χθες είναι εκτός συμβολαίου, δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του. Στον Έλληνα τεχνικό αναγνωρίζεται ότι ανέλαβε μία δύσκολη αποστολή, ωστόσο από εκεί και πέρα επιλογή της διοίκησης είναι να πνεύσει ένας νέος άνεμος στο Περιστέρι. Βέβαια, το πόσο «νέος» θα είναι, θα φανεί, καθώς δεν είναι μυστικό ότι διακαής πόθος είναι ο Νταμίρ Κάναντι, που οι πιθανότητες επιστροφής του είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με τον περασμένο Νοέμβριο. Ωστόσο, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τη Νυρεμβέργη είναι σε ισχύ, ακόμα δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα σίγουρο.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι παίκτες θα αποχωρήσουν όπως ο Μπάλας Μέγερι, αντίθετα υπάρχει πρόθεση ανανέωσης με τον Ροντρίγκο Γκάλο και τον Νιλ Ντε Πολ, με τον πρώτο να είναι πιο κοντά στην ανανέωση. Ο Γιώργος Μανούσος έχει ήδη βάλει την υπογραφή του και έχει κερδίσει ΕΠΑΞΙΑ την παραμονή του, αφού πραγματοποίησε ίσως την πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του. Βέβαια, ακόμα και παίκτες που έχουν συμβόλαιο, δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς 100%.

To Top