ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το “παζλ” της επίθεσης του Άρη συμπληρώθηκε, εκτός αν…

Ήρθε χθες ο Μπρούνο Γκάμα, έρχεται την Κυριακή ο Κριστιάν Λόπεθ και ο Άρης φαίνεται να έχει ολοκληρώσει το “παζλ” της επιθετικής του γραμμής. Εκτός κι αν προκύψει κάτι… ιδιαίτερο μέσα στον Σεπτέμβριο.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Νίκος Οικονόμου

Ο Κριστιάν Λόπεθ με τον Δημήτρη Μάνο θα είναι οι δύο επιθετικοί περιοχής για τον Άρη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ για τα άκρα της επίθεσης, ο Μπρούνο Γκάμα προστέθηκε στους Γιάννη Φετφατζίδη και Ντάνιελ Μαντσίνι. Υπάρχουν φυσικά και οι εναλλακτικές επιλογές των Μαρτίνες-Μπερτόλιο, αν και ο δεύτερος δείχνει να είναι πιο άνετος πίσω από τον φορ.

Όπως προκύπτει, κανείς στον Άρη δεν “κλείνει” τον φάκελο Ματέο Γκαρσία, επειδή οι “κιτρινόμαυροι” επισημοποίησαν την παραμονή του Μπρούνο Γκάμα.

Θεωρούν πως οι δύο περιπτώσεις δεν έχουν πλέον καμία σχέση, η μία με την άλλη. Παρότι εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος, πως με ενδεχόμενη απόκτηση και του Ματέο Γκαρσία, θα υπάρχουν πολλοί παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις.

Στον Άρη αντιμετωπίζουν την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία ως μία επένδυση για το μέλλον, επομένως αν τους δοθεί η ευκαιρία θα προχωρήσουν την απόκτησή του, εφόσον οικονομικά μπορούν να αντεπεξέλθουν. Ωστόσο, γνωρίζουν πως αυτή η υπόθεση μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά, γι αυτό και ολοκλήρωσαν τις κινήσεις τους για την επίθεση.

To Top