Ιστορικές μέρες για την Θεσσαλονίκη! Το πρώτο… αντί-Covid θαύμα στην Ευκαρπία! Αύριο η συνέχεια στην… Τούμπα (photos)

Ολοκληρώθηκε το πρώτο… αντί-Covid θαύμα στην Ευκαρπία! Αύριο η συνέχεια στην… Τούμπα.

Σήμερα το μεσημέρι, η Θεσσαλονίκη βίωσε ιστορικές μέρες, σε δύσκολες εποχές και μέσα σε σκληρό lockdown. Στο… υπερσύγχρονο γήπεδο της Ευκαρπίας (το οποίο πάντως δεν πληροί τις προδιαγραφές της Superleague 1) πραγματοποιήθηκε ο Ευρωπαϊκός αγώνας των γυναικείων ομάδων ΠΑΟΚ-Μπενφίκα, με τις σημαίες της UEFA να κυματίζουν με υπερηφάνεια, μια και συντελέστηκε μια τεράστια ιατρική επιτυχία. Αυτό που ενδεχομένως δεν έχουν καταφέρει να βρει γιατροί σε όλο τον πλανήτη, το κατάφερε ένας Ευρωπαϊκός αγώνας.

Την στιγμή που απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια οι αγώνες γυναικών και η άδεια από χαμόγελα, κόσμο και ανθρώπους πόλη, είναι με γεμάτες τις ΜΕΘ στο γκρι επίπεδο, ολοκληρώθηκε η συνάντηση ενός γυναικείου ποδοσφαιρικού αγώνα, γιατί προφανώς, τις Τετάρτες, στην Ευκαρπία και παρουσία της UEFA, ο Covid έχει ρεπό.

Για την ιστορία ο αγώνας έγινε με το ίδιο ακριβώς ιατρικό πρωτόκολλο που ακολουθεί η Superleague 1 και έληξε με νίκη της Μπενφίκα 3-1, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League και να χαθεί μια επιπλέον… ιατρική ευκαιρία για την πόλη.

Και για όσους αγωνιούν, το ιατρικό… αντί-Covid θαύμα θα συνεχιστεί αύριο. Όπως είναι γνωστό το ιικό πεδίο είναι ανενεργό της Πέμπτες στην Τούμπα, με την ιατρική φροντίδα της UEFA.

To Top