Ενοχλημένος ο Σουάρες με την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα: «Υπήρχε σχέδιο τακτικής»

Ο Λουίς Σουάρες δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που έφυγε από την Μπαρτσελόνα και σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του ισπανικού συλλόγου, εξέφρασε την απογοήτευση και τη λύπη του για το πώς του φέρθηκαν, αναφερόμενος σε σχέδιο τακτικής.

Αν και η Μπαρτσελόνα αποτελεί πλέον για τον Λουίς Σουάρες μία ανάμνηση, ο ίδιος δεν ξεχνάει τον τρόπο που αποχώρησε από τον καταλανικό σύλλογο, στον οποίο βρισκόταν από το 2014.

Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ βρίσκεται από τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Ατλέτικο και έχει πραγματοποιήσει με τη φανέλα των “ροχιμπλάνκος” 9 συμμετοχές σε Ισπανία και Ευρώπη, πετυχαίνοντας 5 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ.

Ωστόσο, δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα Marca, την απογοήτευσή του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε η διοίκηση Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου:

“Ήμουν λυπημένος και πληγωμένος από τον τρόπο που έφυγα, το οποίο έχω ήδη πει. Νιώθω υπερήφανος. Όταν δεν ήθελα, βρήκα κάπου να πάω. Έχω βρει την ευτυχία και τώρα απολαμβάνω αυτήν την περίοδο.

Υπήρχε ένα σχέδιο τακτικής ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε. Έπρεπε να το αποδεχτώ γιατί δεν με χρειάζονταν και όλοι μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα”, τόνισε ο Σουάρες στη συνέντευξή του στο μαδριλένικο μέσο.

To Top