ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγγελούδης: «Κερδίζει, καθαρίζει για Ευρώπη και πάει φουλ για δυάδα ο Άρης»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Νίκος Αγγελούδης μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής και την πορεία των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7

Αρχικά για το αν ο Άρης θα βγει στην Ευρώπη:

Δεν βλέπω να σπάει αυτό. Βλέπω ότι εκτός από τον Ολυμπιακό καμία ομάδα που είναι στα πλέι-οφ δεν μπορεί να χτυπήσει τον Άρη. Έχει δείξει η ομάδα από το ξεκίνημα της χρονιάς ότι είναι ένα σκαλί πάνω από τους υπόλοιπους. Ο Άρης παίζει πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Έβλεπα προχθες το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και… δεν βλεπότανε. Η λογική λέει ότι ο Άρης δεν θα είναι απλά Ευρώπη, αλλά θα είναι και δεύτερος. Θεωρώ ότι αν κερδίσει ο Άρης κλειδώνει την δεύτερη θέση γιατί οι άλλες ομάδες θα μοιραστούν και βαθμούς. Δεν υπάρχουν άλλες ομάδες που μπορούν να παίρνουν σερί βαθμούς εκτός από τον Άρη.

Για το ότι ο Άρης πρέπει να μην υποτιμήσει την ΑΕΚ:

Το ότι λέμε ότι μπορεί να «υποτιμήσουμε» την ΑΕΚ δείχνει το πόσο έχει μεγαλώσει ο Άρης, δείχνει την δουλειά που έχει γίνει. Το θέμα είναι ο Άρης να μην αλλάξει το πλάνο του, δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να τον σταματήσει αν παίξει όπως ξέρει, ενώ η άμυνα της ομάδας είναι μπετόν αρμέ.

Για την άμυνα του Άρη:

Βλέπεις τα μπακ να δαγκώνουνε, βλέπεις τα χαφ να δαγκώνουνε και βλέπεις όλους τους παίκτες να πιέζουν όπου και αν βρίσκεται η μπάλα μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Για τον Μάντζιο:

Είναι ο πιο επιτυχημένος που βρίσκεται εδώ και χρόνια στον Άρη. Βλέπουμε την βαθμολογία και τα ρεκόρ, για τα οποία αυτοί που πρέπει να πάρουν τα εύσημα είναι φυσικά ο προπονητής και ο πρόεδρος.

Για Μάνο και Μήτρογλου:

Από τότε που ήρθε ο Μήτρογλου ο Μάνος ελευθερώθηκε. Είναι παίκτης μαχητής που κυνηγάει τους ανοιχτούς χώρους. Είναι πετυχημένη η χρονιά του και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Ο Μήτρογλου χρειάζεται χρόνο και από την νέα σεζόν με την προετοιμασία θα βοηθήσει γιατί είναι σπουδαίος παίκτης.

To Top