Super League – Play off: Αυλαία σε ΟΑΚΑ, Λεωφόρο και Τούμπα

Μπορεί οι ομάδες που οδηγούν στην Ευρώπη να έχουν κλειδώσει, ωστόσο, σήμερα υπάρχει η 10η και τελευταία αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League, με ώρα έναρξης όλων των αγώνων στις 19:30.

Τα φώτα πέφτουν στην αναμέτρηση του Άρη με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την 3η θέση. Οι κίτρινοι έχουν το πάνω χέρι, καθώς προηγούνται με έναν βαθμό στον βαθμολογικό πίνακα έναντι του σημερινού τους αντιπάλου και βολεύονται με δύο αποτελέσματα. Αυτό της ισοπαλίας και της νίκης, ενώ η ΑΕΚ θέλει μόνο το τρίποντο.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και θέλει τη νίκη για καθαρά ψυχολογικούς λόγους μιας και μιλάμε για το ντέρμπι των αιωνίων. Η υπόθεση Ευρώπη έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό, παρά τα σενάρια που τον θέλουν να περιμένει την υπόθεση Λάσκοφ για αφαίρεση βαθμών στον Άρη, κάτι που φυσικά είναι έτοιμο να πέσει στο κενό. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός που θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές σκέφτεται τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 22 Μαΐου.

Τέλος στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα έχει μια δυνατή πρόβα τζενεράλε πριν από τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ από την μεριά του ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει την πρώτη νίκη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, στο οποίο τα πήγε περίφημα και έβαλε δύσκολα στους μεγάλους της Super League.

To Top