Τελικός Champions League: Η Τσέλσι επέστρεψε 800 εισιτήρια

Η Τσέλσι δεν έδωσε όλα τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για τον τελικό του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι (29/05, 22.00).

Το βράδυ του Σαββάτου (29/05, 22.00, Cosmote Sports 1 – ΕΡΤ 1) η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Champions League στο Ντραγκάο.

Για τον αγώνα οι δύο ομάδες είχαν στη διάθεσή τους από 5.800 εισιτήρια όμως οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να τα διαθέσουν όλα και έτσι τα επέστρεψαν. Το συνολικό πακέτο για τον αγώνα ξεκινούσε από περίπου 200 λίρες και έφτανε μέχρι και τα 400 ευρώ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό σε άλλες εποχές τα εισιτήρια θα είχαν φύγει μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, τώρα τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού οι Λονδρέζοι επέστρεψαν περίπου 800 εισιτήρια και έτσι θα έχουν στο Ντραγκάο περίπου 5000 φιλάθλους τους.

Τιμές, μέτρα και European Super League

Αν κάποιος ψάξει να βρει τους λόγους πίσω από αυτό τότε θα πρέπει να σταθεί σε τρεις παραμέτρους. Η πρώτη είναι η τιμή των εισιτηρίων και του συνολικού πακέτου που έπρεπε να πληρώσουν οι οπαδοί.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο έπαιξαν και τα μέτρα ασφαλείας λόγω του κορονοϊού τα οποία είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Η τριάδα πίσω από τους λόγους που έφεραν την επιστροφή των 800 εισιτηρίων κλείνει με τα όσα συνέβησαν με την European Super League.

Πολλοί θεωρούν ότι οι φίλαθλοι της Τσέλσι θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα στην ομάδα για την αρχική συμμετοχή της στο εγχείρημα των πλουσίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

To Top