Τα… δίδυμα του Τάτου! «Μεγάλη ομάδα ο Άρης πρέπει να βρει επενδυτή για να πάει ψηλά» (photos)

Με δυο κύπελλα… αγκαλιά έφυγε από το Κλεάνθης Βικελίδης ο Ανδρέας Τάτος για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής, στην οποία αναδείχθηκε και MVP για την γενικότερη εμφάνισή του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης…

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο 23χρονος μέσος καμάρωνε με τα… «δίδυμα» που είχε στην αγκαλιά του και παραδέχθηκε πόσο πολύ τον βοήθησε ο Άρης!

«Όταν ήρθα δεν περίμενα τόσα βραβεία. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα. Είχα πει ότι θα σωθούμε κι έτσι έγινε. Η ομάδα δεν άξιζε να είναι τόσο χαμηλά» είπε χαρακτηριστικά κατά τη σημερινή του βράβευση από τους Τάσο Θέο και Αρτούρ Λεκμπέλο για να συμπληρώσει: «Τα βραβεία τα αφιερώνω στην ομάδα, τον κόσμο, γιατί έχουν όλοι μερίδιο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Χαίρομαι που μείναμε στην κατηγορία».

Ο Τάτος αναφέρθηκε στην εμπειρία του στον Αρη, υπογραμμίζοντας ότι: «Ήταν επιλογή μου να έρθω εδώ. Μου αρέσει ο κόσμος, η έδρα ότι ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια. Ήθελα να έρθω και να δώσω ό,τι μπορώ για να μείνει στη Λίγκα» ενώ τόνισε με έμφαση: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, αλλά έχει περάσει πολλά. Ελπίζω να έρθει επενδυτής και να την φθάσει ψηλά». την ομάδα.

Για το μέλλον του είπε: «Όπως ξέρετε, έχω δυο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν είναι στο χέρι μου, εάν θα μείνω στον Αρη. Πέρασα ωραία εδώ. Ξαναγεννήθηκα στον Αρη και δικαίωσα τους ανθρώπους που με επιλέξανε. Στόχος μου ήταν να βοηθήσω τον Αρη και από εκεί και πέρα να δείξω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο».

To Top